Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2007, 14:45   #29
Xeremon
Zbanowany

Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
Xeremon ma numer GG 5480991
Domyślny

Ja tylko uważam, że tacy fanatyczni, chorzy z zazdrości, EK, którzy tutaj się wypowiadają, nie mogą decydować o tym, jak ma skończyć mag. Jak tylko wejdzie jakiś Sorc albo Druid i przypadkiem ośmieli się mieć inne zdanie niż pro evul EK, to zaraz go wyzywają: "Ty noobie, idioto, cholerny sorku". Czy z wami tak trudno dojść do porozumienia? Irytują mnie te wasze wspaniałe pomysły na ulepszenie knighta. A wiecie co? Będę dalej grał sorkiem i pokażę wam, że wasze niecne plany ch*ja dadzą! Chylę nisko głowę przed wysoko levelowymi knightami, ale i tak sądzę, że mają za duże poczucie ważności. -,,- Jesteście tacy wspaniałomyślni? To pomyślcie też o innych, z ich punktu widzenia! Chcecie zmieniać Tibię? To zacznijcie od SIEBIE, a nie od waszych postaci!

Noo pojeździjcie mnie jeszcze troche! Najlepiej jakiś EK, który gra od początku Tibii, nigdy nie grał inną profesjąi nie nawidzi magów!

Cytuj:
To ciebie zżera zazdrość, że was osłabią i knight będzie równy innym profesjom
Wystarczyło by trochę chęci i mogli by zbalansować te profesje bez osłabiania maga. Nie wiem jak, ale napewno jest jakieś inne wyjście. Zazdrość? Co najwyżej niedosyt i niesmak spowodowany ironicznym wyśmiewaniem się z magów. Heheh raczej tego co z nich zostanie

Ostatnio edytowany przez Xeremon - 20-06-2007 o 15:04.
Xeremon jest offline