O tak to wszystkie płyny w Tibi zamknięte we flask (kupujesz mana fluid lub life fluid wypijasz ewentualne wylewasz

i masz) ok teraz spis i jak je zrobić
Beer(Piwo

) -

Piwo. Można się nim upić. Znajdziemy je w każdym miejście w beczułce. Aby je zdobyć kilkamy na flask Use With... i na beczułce.
Blood(kreeeew) -

Znajdziemy je w każdym miejscugdzie mamy pod ręką świeżego potwora. Aby je zdobyć kilkamy na flask Use With... i na potowrze (musi być w plecaku).
Lemonade(lemoniada) -

Wiem że można go tylko zwyczajnie wypić i nic z tego nie mieć (widziałem na ślubie)
Life Fluid(mikstura życia

) -

Przywraca część życia (5-30 punktów) kupimy w sklepie magicznym lub na Roku u NPC za miastem(imienia nie pamiętem wiem że mieszka na górze

)
Mana Fluid(mikstura siły magi

) -

Przywraca manę (30 - 100 punktów) kupimy w sklepie magicznym.
Milk(mleko) -
Mud(BŁOTO NIE SZLAM)

jest to błoto nie SZLAM jak niektórzy sądzą zdobywamy je w podziemiach kilkając Use With... na podłożu.
Oil(Olej) -

Olej do lamp. Kupimy w sklepie z ekwipunkiem.
Slime (TO JEST SZLAM NIE TRUCIZNA) -

Powrzechnie nazywana posion od swojego śmiercionośniego (na roku) działania. Zdobywamy tak jak blood czyli kilkamy Use With... na Buga, Spidera, lub innego insekta (musi być owadem)
Urine(Mocz

) -

Dodatek dla kolekcjonerów znajdziecie na PoH'u (Dziwny zbieg nazw

)
Water(Woda) -

Dotąd nie spotykany przedmiot w Tibi. Mają ją tylko zasłużeni gracze. LoL jest wokoło wystarczy tylko wyjść nad wode i dać z flaska Use With... i na wode.
Wine(Wino

) -

Patrz powyżej na opis Piwa.
To wszystko na dziś Pijcie ale się nie upijcie.