Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2004, 15:08   #13
Sir Patologia
Użytkownik Forum

Sir Patologia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2004

Stan: Na emeryturze
Sir Patologia ma numer GG Na PW może ci podam
Strzałka

O tak to wszystkie płyny w Tibi zamknięte we flask (kupujesz mana fluid lub life fluid wypijasz ewentualne wylewasz i masz) ok teraz spis i jak je zrobić

Beer(Piwo) -
Piwo. Można się nim upić. Znajdziemy je w każdym miejście w beczułce. Aby je zdobyć kilkamy na flask Use With... i na beczułce.

Blood(kreeeew) - Znajdziemy je w każdym miejscugdzie mamy pod ręką świeżego potwora. Aby je zdobyć kilkamy na flask Use With... i na potowrze (musi być w plecaku).

Lemonade(lemoniada) - Wiem że można go tylko zwyczajnie wypić i nic z tego nie mieć (widziałem na ślubie)

Life Fluid(mikstura życia) -
Przywraca część życia (5-30 punktów) kupimy w sklepie magicznym lub na Roku u NPC za miastem(imienia nie pamiętem wiem że mieszka na górze)

Mana Fluid(mikstura siły magi) - Przywraca manę (30 - 100 punktów) kupimy w sklepie magicznym.

Milk(mleko) -

Mud(BŁOTO NIE SZLAM) jest to błoto nie SZLAM jak niektórzy sądzą zdobywamy je w podziemiach kilkając Use With... na podłożu.

Oil(Olej) - Olej do lamp. Kupimy w sklepie z ekwipunkiem.

Slime (TO JEST SZLAM NIE TRUCIZNA) - Powrzechnie nazywana posion od swojego śmiercionośniego (na roku) działania. Zdobywamy tak jak blood czyli kilkamy Use With... na Buga, Spidera, lub innego insekta (musi być owadem)

Urine(Mocz) -
Dodatek dla kolekcjonerów znajdziecie na PoH'u (Dziwny zbieg nazw )

Water(Woda) -
Dotąd nie spotykany przedmiot w Tibi. Mają ją tylko zasłużeni gracze. LoL jest wokoło wystarczy tylko wyjść nad wode i dać z flaska Use With... i na wode.

Wine(Wino) -
Patrz powyżej na opis Piwa.

To wszystko na dziś Pijcie ale się nie upijcie.

Filmik o Wieśku mistrzu CS'a

Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę
[REKLAMA ON]
Sir Patologia jest offline