B. Dobrze ze obnizyli sile magow. A wiecei dlaczego? BO W TIBII MA ZAISTNIEC GRA ZESPOLOWA!
Teraz nie bedzie latwo solowac bez waste silniejsze potwory. Dla tych co mowia ze kinia to ma byc bloker mowie: Kinia aby blokowac musi miec jakis level, ktorego nie wbije blokujac slabsze potwory... ale wam to wisi ze w koncu padnie bo wejda sobie 2 guardy naraz...
Teraz bronie i wymagania do nich.
Niestety ale jestem zmuszony kupic sobie k-axe mimo iz nie stac mnie na porzadne eq(Wyliczylem aby pokryc koszta musze uzbierac jakies 25k na 26 lvl...)
Trening. Teraz bedzie zdecydowanie trudniej sie trenowalo ze wzgledu na to iz dmg bedzie zwiekszony( o palkach wole nie myslec).
Jak byla tibia 7.5 i zaczynalem grac wybralem sorca. Bylo zdecydowanie ciekawiej, nie musialem wcale klepac rotow na masowa skale tylko wszystko :ff i up/down. Pozniej wszystko cialem z geba. Po upie 7.6 gra sorcem znudzila mi sie przed 7.6. Bylo za latwo.
Zrobilem sobie knighta. No coz... przy skillu 55 z g-hally nie moglem zabic 11 sorca! 2 grany kasowaly efekt... Dlatego ten up bedzie dobry
|