Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2007, 17:17   #41
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Longaar Pokaż post
Zacznę od tego, że:

~~ Do Kajzer ~~

a robiłeś kiedyś w życiu 40-50 mlvl?? 1 dzień z mfami??

www.erig.net - obliczenia

Hehh na prawdę nie ma to jak siedzieć 20-30 dni non-stop bez przerwy ^^

A to jest jeszcze śmieszniejsze, można wbić 50mlvl w 1 dzień, będzie Cie to kosztować tylko 1kk, na pewno tyle masz szczególnie jak wyjdziesz z rooka i dopiero zaczynasz walić mlvl

Tylko pokazuje, że nie pomyślałeś o tym, że wbijanie mlvla jest dość kosztowną i czasochłonną inwestycją.

~~ Do Natorin ~

I tu się mylisz, nawet teraz bardziej w damage wlicza się mlvl, kwestia tylko tego, że lvl łatwiej nabić niż mlvl. Na pewno o tym myślałeś pisząc tego posta, ale źle to ująłeś

Dla nieświadomych obecnie damage postaci magicznych oblicza się na podstawie wzoru:
2*lvl + 3*mlvl
Czyli mlvl cały czas ma większe znaczenie niż lvl ale ponieważ lvl łatwiej nabić, to bardziej się opłaca expić niż ładować runy.

Po update prawdopodobnie wzór będzie wyglądał tak:
lvl + 4*mlvl
Teraz mlvl będzie miał jeszcze większe znaczenie, ale lvl również się będzie liczył, tylko w mniejszym stopniu.
Więcej nie trzeba tłumaczyć.

A jeśli chodzi o mocne słowa w poprzednich postach... Czy Knight i Pall rzeczywiście nie zrobił się za bardzo dumny z tego powodu?

Piszecie: "Po poprzednich update'ach jak wam dali różdżki siedzieliśmy cicho i powoli ciułaliśmy lvl, a wy się śmialiście, że powodujemy słabe dmg..."
Zastanówcie się czy wy nie robicie się tacy sami?
Też mam knighta średni lvl skile koło 70+ i jakoś nie mam nic do nikogo, nie ciesze się że mnie polepszą, nie ciesze się że pogorszą magów, nie płacze też z tego powodu, przyjmuje to z POKORĄ.
Jeżeli Wy macie takie problemy w grze, to nie wiem co zrobicie jak wam się życie posypie (?)...

a wziałes pod uwage np life ringi? dzieki ktorym m lev wbija sie o niebo szybciej a z selowania run wychodzi sie na 0.
Podam ci przykład z innej beczki
moze dla 1 postaci 1 kk to sporawo ale dla gildii juz nie bardzo
w ramiach rozwoju armii gildia sie składa i w ciagu 2 tygodni maja nowego sorca gotowego na zasadzenie soczystego ue ;]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.