Zacznę od tego, że:
~~ Do Kajzer ~~
a robiłeś kiedyś w życiu 40-50 mlvl?? 1 dzień z mfami??
www.erig.net - obliczenia
Hehh na prawdę nie ma to jak siedzieć 20-30 dni non-stop bez przerwy ^^
A to jest jeszcze śmieszniejsze, można wbić 50mlvl w 1 dzień, będzie Cie to kosztować tylko 1kk, na pewno tyle masz szczególnie jak wyjdziesz z rooka i dopiero zaczynasz walić mlvl
Tylko pokazuje, że nie pomyślałeś o tym, że wbijanie mlvla jest dość kosztowną i czasochłonną inwestycją.
~~ Do Natorin ~
I tu się mylisz, nawet teraz bardziej w damage wlicza się mlvl, kwestia tylko tego, że lvl łatwiej nabić niż mlvl. Na pewno o tym myślałeś pisząc tego posta, ale źle to ująłeś
Dla nieświadomych obecnie damage postaci magicznych oblicza się na podstawie wzoru:
2*lvl + 3*mlvl
Czyli mlvl cały czas ma większe znaczenie niż lvl ale ponieważ lvl łatwiej nabić, to bardziej się opłaca expić niż ładować runy.
Po update prawdopodobnie wzór będzie wyglądał tak:
lvl + 4*mlvl
Teraz mlvl będzie miał jeszcze większe znaczenie, ale lvl również się będzie liczył, tylko w mniejszym stopniu.
Więcej nie trzeba tłumaczyć.
A jeśli chodzi o mocne słowa w poprzednich postach... Czy Knight i Pall rzeczywiście nie zrobił się za bardzo dumny z tego powodu?
Piszecie: "Po poprzednich update'ach jak wam dali różdżki siedzieliśmy cicho i powoli ciułaliśmy lvl, a wy się śmialiście, że powodujemy słabe dmg..."
Zastanówcie się czy wy nie robicie się tacy sami?
Też mam knighta średni lvl skile koło 70+ i jakoś nie mam nic do nikogo, nie ciesze się że mnie polepszą, nie ciesze się że pogorszą magów, nie płacze też z tego powodu, przyjmuje to z POKORĄ.
Jeżeli Wy macie takie problemy w grze, to nie wiem co zrobicie jak wam się życie posypie (?)...