Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artas
Next Asslicker?
A co do Ordo
A chuj ci do tego co oni będą robić?
Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania
Bo VU jest już wylizane do granic możliwości
|
A no mam po co lizac dupy .. co .. moze jak podlize sie vu to pomoga mi w rlu robic animacje ? LOL .. wes pod uwage ze ja nie gram , a ten twoj topic co do mnie to byl strasznie dziecinny i bez rzadnego sensu XD
A po drugie po co mam komus lizac w grze .. bo co ? ma wysoki lvl ? Czesto sie jednak zdarza ze ci z mniejszymi lvlami sa o wiele bardziej spoko do pogadania niz te high lvlowe bucyfony ;]
Nigdy nie bylem za vu .. fakt ze kilka osob tam szanowalem i nadal szanuje (coniektorzy juz nie w vu) ale nie zmieni faktu ze na wojnie bylem za ordo gdyz mialem tam dobrych qmpli i kliku RLi .. tak wiec gupia gra jak dla mnie nie moze spowodowac ze bede spostrzegal ludzi tak w rlu jak zachowuja sie w grze .. Co nie moge pogratulowac pierszemu 200 lvlowi na nebuli bo juz lize ? Bo co vu jest gorsze od innych grajacych w tibie ? Moze i mnie kilka osob denerwuje tam ale nie bede wyzywal ludzi od (h*jow itp) przez jakas gre i jak sie w niej zachowuuja LOL .. Wszyscy sie kochac nie bedziemy ale jakies granice dobrego wychowania sa ..
@ do tych co powiedzieli ze bunntuje
Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w ..