Niestety, musze cie rozczarowac. mam rodzicow, ktorzy nauczyli mnie kultury, i tego ze starsze osoby sie szanuje. ale widac, nie kazdego ucza takich rzeczy w tych czasach rodzice. i nie, nie obchodzi mnie to czy miales przerwy czy nie, ani nawet to czy skille ci odpowiadaja, tu juz nawet nie chodzi o skille. zawsze byles zalosny i bedziesz, a to potwierdzasz swoimi dziecinnymi postami zalac sie na forum ze ktos ci ukradl loot baga, co na calmerze niestety jest w porzadku dziennym, i nic sie na to nie poradzi. gdyby kazdy tu postowal na temat jakiegos low lvla ktory ukradl pare miesek w foodbagu, to temat by zamkneli a wrzystkich pobanowali.
musze cie rozczarowac po raz drugi, mam dziewczyne ktora bardzo kocham, i nie, nie calowalem pol osiedla w odbyt. ale zastanawiam sie skad czy taki pomysl przyszedl do glowy? ee, nvm to nie realne. ty nigdy dziewczyny w usta nie pocalowales co dopiero w odbyt.
btw, rownie dobrze moge powiedziec to samo o tobie. nie pisz wiecej postow bo na kazdy inny odpowiem i toba pogardze. ale w twoim przypadku nie gardze toba, ale mi ciebie poprostu szkoda. zycze powodzenia i zebys kiedys doswiadczyl tej przyjemnosci i pocalowal dziewczyne. bey
|