Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeremon
W każdym razie jestem pewien, że mogli wyrównać profesje, bez osłabiania mocy magów. W dodatku to jest naprawdę nie sprawiedliwe, że Sorcerer i Druid NIC nowego nie dostaną. Zaraz jakiś obskurw sie doczepi: ALE WY JUZ MACIE!!!111. Ktoś kiedyś palnął, że mag powinien mieć Exori vis i mort za 100 many  Ludzie czy wy macie pojęcie jak by to wyglądało? Chodzi mi głównie o to, żeby ci wszyscy olscholoowi EK zdjeli z oczu klapki, przesłaniające im rzeczywistość grania magiem.
|
To powiedz mi jak mieli wyrównać profesje bez osłabiania magów? Jeśli najt by bił z GS'a po 1000+ tak jak sorek z SD to zajebiscie by było? Bez sens totalny. Tak a najbardziej sprawiedliwą rzeczą było to, że przez ostatnie 5 Updatów sorek dostawał co chciał... I jakby Vis czy Mort brał chociaż po 50 many to nic wielkiego by się nie stało. Bo jak grasz w Tibie od 2 lat (albo i mniej) to się nie wypowiadaj bo widać, że nie masz pojęcia o niczym co było kiedyś, a teraz jak raz w życiu sorkowie dostaną NARESZCIE w dupę to wszyscy płaczą. Żałosne i tyle.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.