Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2007, 01:15   #3342
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

pro kiedys w notatnikach to robilem(czyli zapisywalem nicki kto gdzie podpadl) ostatnio jak patrzlaem to polew cala familie de'cross (jakies 100+ maja te noobki) chcialem huncic i wogole polew w ch jakie jajca sie dzialy kiedys jak se przypomne

p.s. jakbym chcial zrobic taka liste zrobic to bys musial wyszukiwarka sprawdzac czy ktos w niej jest czy nie

a tu kiedys mala dywersja jak byly zlurowane smoczki(ten kto obadal cala jaskinie tam to wie ze sa 2 wejscia) i bieglem z jednego wejscia do drugiego zeby odlurowac...ofc jak bieglem napotkalem wiecej potworkow no i jeszcze genialny pomysl ubrania dwarven shielda i zrobienia ss po jakim s*icie biegalem(niestety zwykle smoki uciekly poza kadr) old good times(p.s. krawiec tam wlasnie padl o ile pamietam)

edit: krawiec ja tylko podalem powod dlaczego sprzedalem mylfonka niechce mi sie z toba klucic ani pisac poniewaz nierozumiesz 90% tresci mojich wypowiedzi a potem musze ci to wyjasniac dlaczego to napisalem dlaczego tamto nudne to troche dlatego zamilczmy w ciszy
Honor rulez...

Ostatnio edytowany przez Roro - 21-06-2007 o 01:20.
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem