Cytuj:
Wiem z wlasnego doswiadczenia, ze nikt nie jest w stanie pokonac nas(Vu).
Pokazalismy klase niejednokrotnie pokonujac Ordo, Family Guys i inne scierwa(Phy).Teraz przyszedl czas na SW a potem czas pokaze. My traktujemy to jako rozrywke a nie jako wojne bo co to za wojna jak SW caly czas grzeje pz.
Signed~
Kartoflak ;>
|
Ordo moze i pokonaliscie, wojna z nami (Family Guys) wciaz trwa, a w Reb~ ktore wypierdolilo Phy~ było tylko kilku członkow obecnego VU wiec rzeczywiscie pokazaliscie klase. Odnosnie rozrywki i wojny, grzania PZ Shadows worlds, to moze sobie przypomnisz zimne miesiace roku 2006, mianowicie pazdziernik, listopad, grudzien i styczen, kiedy to wy grzaliscie PZ, a ordo traktowalo to jako rozrywke. Jak było pozniej wszyscy dobrze wiem, wiec twoja propaganda jest kompletnie nieuzasadniona.
Cytuj:
Jak to k...a nie wygralismy? Krasnoludki wygraly? W dupie mam to czy Rebirth grzalo pz czy nie grzalo. Wiem jedno mamy wygrano w kieszeni i nie ma bata.
|
Osobiście kurwa swoim mieczem zrobie wam dziury w tych kieszeniach.
Cytuj:
Naogladales sie Teletubisow i myslisz ze kozak jestes ;> Przegrales wojne i jedyne co ci zostalo to zazdroszczenie innym wladzy na serwerze ktorej nigdy nie bedziesz mial <mendo>
|
Nikt na tym forum oprócz Castora & co. nie jest kozakiem. To wlasnie wy takimi tekstami pokazujecie swoje kozactwo, ktore niebawem sie skonczy.
Cytuj:
A co mnie obchodzi jakis laps z 274 lvlem.
To SW siedzi w pz jak Zydzi w Gettach. I to nigdy sie nie zmieni.
Zydzi nie mogli chodzic po chodnikach a wy nie mozecie po miastach lecz tylko po trawie kolo kosciola.
|
Dajesz kolejny przyklad przeciw sobie - getta mialy miejsce w latach 1940-1945~, a potem byla slynna sad w Norymberdze. Taki sad czeka wlasnei was, na wszystko przyjdzie czas.
Cytuj:
Wy wygraliscie wojne z Phy? a czy to nie byl czasem
Ludzie z Vu:
Hespios, Silver Chan, Pan Ciasteczko aka Amfqu, Apocalliptus, Lapka of Fear, Meledrus aka Kaziu Zabijaka, Arthas of nebula
a reszty z Vu nie pamietam
Reszta:
Koqu, Sowqu, Rowerzystka?, Xakan Dazor, Shargas, Pyrokar Aldix?, Vura Soth, Wickanina, Friida, Meleandra, Shaelion, Thor Eter
|
Pyrokar mial 30-70 lvl podczas wojny z Phy~ wiec jednak nie, na Lapce grał marcin, a nie vukios, do vu jeszcze mozna zaliczyc morrderca grajacy na kotce, no i celandia, do reszty webiego, mase, shargasa, chormonek, wolglera, terta, calha i bande innych ktorych nie licze, bo gdybym ich liczyl musialbym doliczyc kyrio z 50 lvlem, ktory gowno robił a kozaczyl jakby sam wygral wojne.