Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyraf
hmm...
moim zdaniem żle się do tego zabrano...
to powinno wyglądać w ten sposób że modek podaje konkretną kandydature i jeśli ta osoba zgadza się to wtedy modki wybierają czy się nadaje...
tak byłoby konkretniej, a do tego to modki daliby propozycje tych udzielających się na forum, a nie tak jak mówiłem pełno nie znanych nicków...
i ciekawe co by zrobili z tym dopiskiem moda...... shock...
|
Wystarczy moment pomyśleć

W szkole by było:"Ey chcesz kupić za piątkę konto na forum ze statkiem moda??", no ale jeżeli SZCZĘŚLIWY wybraniec pozostał by już na forum to po 5 minutkach pracy pomyślałby sobie:"kurde jakie to trudne... e tam rzucam to w *** jutro w szkole spróbuję sprzedać to konto".
Ale kiedy środków na sell już brak bo nikt nie chce się odwarzyć na kupno, albo nie ma tyle kasy żeby kupić? Wtedy zaczyna się dopiero, patrzy po tematach i myśli:"jaka głupia nazwa!! Kasuje to ***", w ostateczności może już być na tyle mądry że klikanie na napis i poczyta conieco postów, lecz to taki forumowy n00bek więc nie należy się nieczego wybitnego spodziewać:"Nie zgadzam się z tym. kasacja","Ej on mnie nie lubił!! kasacja. Oczywiście można by do woli wypisywać najróżniejsze praktyczne i te mniej praktyczne i pozytywne zastosowania statusu modka, ale zdażają się przecież jeszcze tacy którzy za często nie bywają na forum(nawet przed dostaniem statusu modka albo po...) i nie mają czasu na wywiązywanie się z obowiązków modka. Po kilku prywatnych wiadomościach od innych modków itd. rozpaczliwie stwierdza:"To nie dal mnie!! Czym ja sobie na to zasłużyłem!! To nie fair!! Oni mnie specjalnie wybrali!![tu radość, że przecież skasował kilka tematów modków(hahaha) I co teraz począć?!!?!?" Na przykład założyć nowe konto bo na tym już nic najwyraźniej nie zrobi, ponieważ przechodzi ekspresem ze tatusu "moderator" na status "ban". Mądry polak po szkodzie.
Fragment książki pt."poradnik forumowicza tibi.pl"