Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2007, 13:21   #130
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

... albo? Pospolitego scorpiona.
Pewno wielu z Was by stwierdzilo, ze na rooku to jest smiertelne dla graczy 1-8 lev. No ale zmusilo by to do noszenia 'antidote runes' (gdybys oczywiscie mial chec stanieciem z nimi 'oko w oko').
Byloby to takze duze urozmaicenie dla Rookstayerów... My Rookstayerzy tragamy ze soba tylko i wylancznie Life Fluid'y. Co do 'antidote runes'... to bardzo rzadko a jak juz tak to w ilosciach nieprzekraczajacych '2'. Skusilo by to do noszenia ich wiekszej ilosci... tylko ze by byl problem, bo nikt by niechcial na nie isc.
Albowiem i na to by byla rada... wystarczyl by nowy teren w 'poison cave'
A dokladniej, idac do areny z Rotwormem, na samym koncu... schodzilo by sie w dol, i bylby tam jakis korytarzyk z kilkoma osobnikami Na koncu - skrzynki z nagrodami. 100gp - 10 poison arrows - wedding ring - ewentualnie scarf.

Dobrze by takze zrobil jakis resp, do dwoch carrion wormów gdzies za gorami za lasami...

Co do amazonek niemam nic przeciwko... jednak twierdze ze co za duzo to nie zdrowo dla Rookgaardu... i owe troche zepsuly by ten klimat. Chociaz gdyby sie pojawily... jak juz powiedzialem: niemialbym nic przeciwko.

Ale co najwazniejsze... Nalezy zmienic dialog z Blind Orc'iem.
Bo ilez razy chcac kupic wieksze ilosci strzał... bylismy to niejednokrotnie 'muted', albo schodzilo nam na zakup 400 strzal... kilka minut.
Czyz nielepiej i niepraktyczniej, byloby dodac do rozmowy 'cyferki'?
Zeby juz niepisac 'goshak pixo' (10 strzal), tylko np. 'goshak 400 pixo' (400 strzal)?

Moze to update cos zmieni bardziej znaczacego na Rookgaardzie, niz wprowadzenie nowej grafy.
Ja juz osobiscie ze spelnieniem ostatniej propozycji bylbym szczesliwy.

See Ya.

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!

Ostatnio edytowany przez darushu - 21-06-2007 o 13:25.
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem