Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MarcinStw
Sada Mufassa zamknij już morde i nie spamuj na forum, czujesz się lepszy że go wyzywasz ? znając życie to sam masz problemy z pannami na rl i coś piszesz do innych na ten temat. Mimo że nie popieram Vacka ani nie jestem po jego stronie to takiego idioty jak ty Sada~ dawno nie widziałem.
|
HAhahahahahahhahahahaha to się teraz uśmiałem. Ty jesteś jakiś niedorobiony. Wszyscy z Ciebie brechtają na TS, uważasz się za super pro masta pvp, a jesteś największym noobem (pamiętasz combo w Slicca)? Na tsie nie dajesz sobie nic powiedzieć tylko wyżucasz mnie bo masz admina hahaha to jest największy żal jaki może być, nie czaisz, że nie jesteś sam liderem w tej gildii??? Każdy zauważył to że się dosrałeś, pozatym masz głos jakbyś się za jaja ściskał xD. Sry ale mi nie zależy na tym pk nie czaisz? Ty się tym srasz jakbyś bił Taifuna. Pozatym ostatnio nawet inni liderzy powiedzieli Ci coś,a ty bardzo mądrze bez pytania wywaliłeś mnie z gildii. BRAWO STARY JESTEŚ NAJLEPSZY!!! xD jak tak dalej pójdzie będziesz pekował sam bo każdy widzi że jebie Ci w głowe.
oneoneoneoneoneoneone
kthx bye
Btw. Są wakacje pojedź gdzieś chłopcze, pozatym nie mam problemu z dziewczynami

, Twoja sprawa że pieścisz chłopców :*