Cytuj:
"Ty pierdolony noobie, zapominasz o tym ze knight traci obecnie w chuj kasy na leczenie bo:
1. Musi atakowac potwora zawsze na full ataku i to na dodatek z dwurecznej broni przez co obrywa 10 razy tyle hp co sorc na full defie z rozdzka
2. Nie ma zadnego dobrego spontaniczego czaru leczacego przez co traci w chuj kasy na uhy ktore kosztuja fortune w porownaniu zwlaszcza z exura sio druida, chyba ze ktorys knight woli czekac az mu sie odnowi mana ale wtedy to exp wynosi 10k/h -.-
3. Duzo razy musi sie uleczyc zanim zabije potwora bo ma slabe hity i zabija potwora srednio 2-3 razy dluzej niz sorc/drut wiec traci od niego o wiele wiecej hp i co za tym idzie w chuj kasy na uhy w porownaniu z tym co druid traci na sio
4. Waste to ma twoja matka probujac leczyc twoje uposledzenie umyslowe -.-"
|
Widze, że podczas mojej wizyty w szkole* skomentowaliście moje słowa...
Tylko nie rozumiem cie Asiloterro, bo nic na ciebie nie mowilem a takie slowa mozesz sobie wiadomo gdzie wsadzic bo wrazenia tym na nikim nie zrobisz...
Bo za tym Najt nie musi lazic ciagle z Dw-reczną bronia -.-
Zamiast uhow mozna na tych ZÓŁWIACH zuzywac mfy co wychodzi chyba taniej niż uhy....
Sorc placi za dragi, ale najt sobie wezmie KURWA ELDER DRUIDA ZEBY MU SIO DAWAL I JUZ MA KURWA EXP I ZAROBEK ZE JA P I E R D O L E!!!!!!
Pozatym knight zarabia tyle kasy zeby mogl sobie spokojnie POwascic i tz poexpic wyjebanie -.-
Zal mi twoich wypowiedzi Asil