Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2007, 18:30   #1312
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rim'Krill Pokaż post
Widze, że podczas mojej wizyty w szkole* skomentowaliście moje słowa...
Tylko nie rozumiem cie Asiloterro, bo nic na ciebie nie mowilem a takie slowa mozesz sobie wiadomo gdzie wsadzic bo wrazenia tym na nikim nie zrobisz...
Bo za tym Najt nie musi lazic ciagle z Dw-reczną bronia -.-
Zamiast uhow mozna na tych ZÓŁWIACH zuzywac mfy co wychodzi chyba taniej niż uhy....
Sorc placi za dragi, ale najt sobie wezmie KURWA ELDER DRUIDA ZEBY MU SIO DAWAL I JUZ MA KURWA EXP I ZAROBEK ZE JA P I E R D O L E!!!!!!
Pozatym knight zarabia tyle kasy zeby mogl sobie spokojnie POwascic i tz poexpic wyjebanie -.-

Zal mi twoich wypowiedzi Asil

Knight zeby normalnie expic w miare musi lazic z dwureczna bronia - nie mowie o knightach sredniolewelowych dla ktorych i 35k czasami na godzine to good exp. Oczywiscie moze latac z sovem czy sca ale jak by i z czym by nie latal jego glownymi potworkami sa smiecie (nie liczac dragow) i naprawde nie da sie tego twojego super expa na tym wbic.

Jesli knight bierze siokera to sorc moze wziasc przeciez blokera. Myslisz ze sioker nic z tego nie ma? Jak ja bym byl druidem wolalbym sam se expic i zuzywac mane liczac na loot niz latac za knightem i go leczyc za free , druidom i sorcom loot sie zwraca , im wyzszy lewel tym bardziej sie zwraca.

Wypowiedzi niektorych swiadcza o tym ze nie osiagneli nigdy lewela 80+
Wiec powtorze jeszcze raz :

1. Knight jakikolwiek by mial lewel wali z broni zawsze tak samo (zalezy od skili) , na wyzszych lewelach 100+ powoli przechodzi na runy a im wyzszy lewel tym bron zaczyna stanowic tylko dodatek dla knighta - a wiadomo jaki knight jest silny w magii.

2. Sorc im ma wyzszy lewel tym taniej expi (wieksza sila ataku = szybsze i zarazem tansze zabicie potworka) i to sie nie zmienia po prostu mag na 150 lewelu ma juz znaczna przewage nad knightem w expie i knight zeby chociaz robic tylko 100k/h mniej od sorca musi wywalac tony run. Na 200 lewelu sorca i knighta to juz jest przepasc a na 300 to kosmos.

Faktem jest ze sorc czy druid na lewelach 50-80 ma nie za fajnie chyba najciezej wtedy jest nim grac - odchodza w zapomnienie wandy czy rozdzki a magia jest jeszcze na tyle slaba ze mozna doplacac czasem do interesu ale potem dla postaci magicznych jest bajka.

Faktem tez jest ze knight czy pal od lewela 120+ zaczynaja miec powoli pod gorke a na lewelach 140+ to juz ostro. Musza wywalac tony run ofenzywnych by jakos expic.

I nie martwcie sie magowie. Powiedzieli ze do 80 lewela niewiele wasza sila sie zmieni a jak potrenicie mlvl moze nawet lekko wzrosnie. A potem i tak z kazdym lewelam bedziecie mieli coraz lepiej. Ale nie tak jak teraz gdy 100+ sorc gdzie nie poszedl a nie byl noobem zawsze mu sie zwracalo (poza demkami gdzie loot jest zadki i raz umoczysz sporo raz zarobisz sporo).
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
mago jest offline