@Vil
masz w zupelnosci racje , bron typu spir , kamien itp jest traktowana tak jak normalna bron.
dlatego tez np jak jestem z blokerem np na hero i wale z boltow pufy zdarzaja sie niezywkle zadko i tylko przy pudlach a jak jestem solo na hero z gwiazdkami pufy sie dosc zcesto zdarzaja.
dlatego tez szybciej zabije hero z bolta atk 30 niz z gwiazdki atk 35 mimo iz z gwiazdki mam lepszy max hit
spiry itp tylko tym sie roznia od zwyklej broni ze maja wiekszy piercing (penetracja armora) dzieki temu i tak szybciej zabije hero z gwiazdki niz np drugi knight (nie ten co blokuje) z broni dwurecznej
zauwaz ze bronia rzucana typu spir lub boltami na moim skilu bardzo czesto wchodza hity 100+ u knighta tak nie ma (mowie o potworkach z dobra obrona) , gwiazdki tylko zatrzymuja mi sie na shieldzie potwora , to jest cos posredniego miedzy boltami a bronia zwykla
bolty = dobry piercing , ignorowanie shielda
spiry = dobry piercing , mozliwosc zablokowania
bron = slaby piercing , mozliwosc zablokowani
za to bron zwykla ma prawie 100% skutecznosc (zdarzaja sie nie trafienia zaliczane jako puff) ale niezwykle zadko , nie mowcie mi ze puff na racie to oznacza to ze moj ave na skilu 93 nie przeszedl przez shield rata
uzytkownikow zarejestrowanych 4 - widze 3 ;P Vil sie ukrywa
Ale to juz oddzielny temat wrocmy to tematu tego postu. ;P
Jak wspomnialem juz w wielu postach musieli to zrobic. I plakac nad tym moga tylko ci co maja 100+ postacia magiczna bo bez pzresady na lewelach 80-100 az tak roznicy nie odczujecie.
Teraz wszyscy na lewelach 100+ beda mieli mniej wiecej tak samo ciezko pod gorke.
Bo co ma powiedziec knight ktoremu zabrano gfn , explo czy hmm do wbijania 150k/h expa , sila ataku broni mu tego nie zwroci , a czarami? te czary ktore bedzie posiadal beda kosztowaly mane i watpie by mialy na wyzszych lewelach az taki dmg jak gfb , co innego exori tu mozna na 121 lewelu poscic se spam za 1k hp , ale to trwa 5 sekund i zezre 600 many kosztem ilus tam manasow , badz exori gran 2 razy za 680 many zadajac tez mniej wiecej 800-900 dmg