Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2007, 20:21   #5220
Stemi Riph
Użytkownik Forum

Stemi Riph's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stemi Riph
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vampireq Pokaż post
Ładny anisz w wykonaniu panów

A co do Stemi~~ To co ty sie znasz człowieczku A ty co osiągnołeś? 49 lvl? to uważasz za wspaniałe?To weź sie nie odzywaj---> UE style pr0 evul
taa 49 lvl tylko clzowieku ja tutaj gram wlasciwie od poczatku serva a skonczylem gre po hacku w ktorym stracilem itemki ktorych ty nie ebdziesz mial na 150 lvlu -.- raczej kazdy by skonczyl grac, pozatym wszystko co sie dzialo na tym servie wiedzialem odrazu( ktos cos ukradl komus, kogos hackneli, ktos konczy gre) wiedzialem takie rzeczy jako jedna z pierwszych osob bo mialem tutaj brata ktory niestety juz nie gra ale byl jedna z pierwszych osob ktore na ty m servie zobaczyly napis z advem na 100 lvl. wykonal ani w 2 teamie na refugii i wtedy ja tez gralem tutaj nie osiagnolem jakies h lvla ale : nigdy nie sharowalem, nigdy nie bocilem za swojego super knight armora zaplacilem wtedy 15k, za bright sworda 45k a giant sworda...dostalem od brata. Ja tutaj siedze od czasow 1 banshee questu a ty nie wiem kiedy tu przylazles najprawdopodobniej w czasie kiedy mnie juz nie bylo. -.- to nie jest wyczyn nabic teraz 100 lvl . A to ze nie mam jakiegos lvla z kosmosu mozna bardzo latwo wytlumaczyc tym ze kiedy ja tutaj gralem eq bylo tak dorgie ze nie dalo sie grac, stemi to moja pierwsza postac, nie gram tym charem od jakiegos roku~ dopiero teraz wrocilem. NIe mam takiego lvla jak ty ale uwierz ze sie znam -.- wielki wyczyn nacisnac F~ taa poprostu klasa... ty widocznie sie znasz wkoncu masz swoj 110 lvl a ja 49. Poprosze faclora zeby wstawil ssa zrobionego w moim domq 2 dni przed hackiem
Stemi Riph jest offline   Odpowiedz z Cytatem