Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abor
buahahah rozwalasz mnie ty tibijski maniaku... mowilem tutaj ze wasza pierwsza 'akcja' czyli uzywanie opcji 'combo sd' w ng bocie byla wieki po akcji kopengas na mostku z ankh do tiquandy lamusie
takich lamusow i forumowych napinaczy jak ty trzeba tępić
Pozdrawiam wszystkich, dla ktorych tibia to gra, nie to co ten zacytowany kolega
Tak jestem pewien, a takim jezykiem to mozesz sie zwracac do starych w domu, ale na publicznym forum nie wypada bo tylko pokazujesz jakim prostakiem jestes 
|
Dowartościowujesz sie tekmi pisaniem ?

Wiesz mnie to nie obchodzi jak na ciebie starzy mowia, i forumowym napinaczemjak bys jeszcze nie zauwazyl to jestes ty hahaha bo niestety ale to my zabijamy ludzi w tej glupiej grze a wy sie denerwujecie i napinacie na foorum, szkoda tylko ze jak jestescie online to nie jestescie tacy do przodu, ale w sumie sram na ciebie, my zaczelismy sobie pekowac w 6 osob rozroslo sie to do gildi ktora nie boi sie nikgo bo nasze lev to sie robi w tydzien max a potem tylko zabawa. I nie obawiaj sie ja nie siedze tyle co ty w tibi i nie spedzam czasu na expienie po 35h na dodatek sa wakacje i wole sie bawic niz sluchac jak sie ponizasz :< SORY !!! WYbaczcie nam. Mozemy zaplacic ? To by bylo na tyle nie trudz sie nastepnym postem bo nie dosc ze nie rozumiesz tresci pisanej to jeszcze piszesz glupoty, dalem ci tam filmik jak bardzo dawno temu zabilismy sobie keriefo

Wiec bujaj sie mały i nie napinaj sie ze nic do tej pory nie robicie z naszym pk. Bo jak widac to traktujesz te gre bardzo powaznie, I nie bij rodzicow za to

bo nie chce uslyszec o tobie w Tvn. A i przyszlismy z innego serva, przepraszaam tam tez kopengas bylo pierwsze ;/.
Ps. Ludzie z mojej gildi juz nie pszcie nic na tym forum niech sie sami trudza o informacje zwiazane z pk, i niech mysla ze sa dobrzy.
~Kara