Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2004, 20:12   #24
Bastek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Niegrający
Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Świat: Titania
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny Ty ***any S****ysynu!!

Unity PA taaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeee weeeeeeeeeeeee po***alo cie ****a po*******ony s****ysynu chyba lol....

sry za wywiska ale jestes ****a i tyle

Freedom robi problemy tylko, fearles uniewinniaja thiefow/pk/red skulli etc...
Ja z qmpelm mamy protekta by unit......... Dostaja codziennie niezliczone ilosci sdkow..... wynik w fragach jest 8:2 (UnitsVSreszta Power Abuserow i s****ieli) i ta nicka mojego chcesz?? dam ci go jak bedziesz quitowal z titani razem z tym heatami i reszta gówna (upomnij sie na PW) ..... Powiem tak : Unici maja lepsze zaplecze....... I c*** ze Unici to swe? nie panial? ****A!! to jest gra...... Ja przez polaczkow z 4 serwow wy*******alem teraz sie trzymam ze Swe i tyle........
Najlepsze Swiat : Solera (ja atm nei gralem ) i tyle....... Danubia tez dupna... za duzo wojen...... powiesz mi zebyn na NON-PVP wy*******al? LOOOOL.. ja wole ginac z lojalnym szwedem obok mnie niz ginac z polakiem (TSARO plx?) łgarzem, c***em, tchórzem.........

Sorry za lekko bolaca prawde..... Ale jak Unici to przegraja to Titania bedzie stracona....... Latuz z Vazzem sami sie w Ab ***ie z wami lol a jak was za duzo to partyzantka i tyle....... na elysi tez tak bylo FD byli slabsi a wygrali... Tutaj tez tak bedzie bo w tym skladzie sa polacy....

Pisane napredce z emocjami.... nie nawidze jak ktos ŁGA! (łże? łrze? xD ) sry za ortografie i wyzwiska ale... SEEJA ON GAJM XD (lol )
Bastek jest offline   Odpowiedz z Cytatem