Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2007, 01:38   #1321
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mutilator Pokaż post
Najśmieszniejsza wypowiedź? Knight ze skilem 85 i 2-ręczną bronią ubija smoka na 6-10 hitów ^^ Większych głupot nie słyszałem.

Mam skile w profilu, zabiłem już nieco dragów (100+, wiem i tak mało) i nigdy nie zdarzyło mi się wziąść draga z GS na 6 hitów ^^

A dodam, że nieraz jest to ~20 hitów, zwłaszcza jak smok ma po ~10 hitach red hp, ucieka a ja nie trafiam 3 razy, albo za 15 i uleczony smok...

Paladyn na 85 skilu 20 boltów w smoka? Chyba strzał...

P.S.

Jak ktoś liczy średnią hitów knighta (min dmg + max dmg) / 2 , to albo zapomina o miss'ach, albo jest idiotą, albo nie zna podstaw matematyki...
Ja juz uproscilem sprawe z tym dzieleniem przez dwa i tak wyszla mi srednia mniejsza niz srednia sorca - chcialem po prostu przekazac Paniczowi ze ma zly tok rozumowania nie wdajac sie w szczegoly.
Fakt masz racje liczba missow u kina jest przeogromna.

btw ja zabilem draga na 5 hitow a gram juz nieco ponad 4 lata. Zdarzylo mi sie ze mi weszly 3 200+ pod rzad. ;P

wlasnie podstawa liczenia sredniej jest a +b /2 taki jest wzor chyba ze wezmiemy skomplikowane wzory z rachunku prawdopodobienstwa co tu bylby bardziej przydatne uwzgledniajace rozne zaleznosci .
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz

Ostatnio edytowany przez mago - 22-06-2007 o 01:44.
mago jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.