Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2007, 01:52   #1324
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Ja tez uwazam ze to bylo bolesne ale to przeciez tylko gra,
Cipsoft tez musicie zrozumiec.
Stanal przed powaznym problemem : albo zrownowazyc profesje i wszyscy beda megawycinaczami i zrobi nam sie ogolny ots albo zrownowazyc tak by bylo i sprawiedliwie i wolniejszy exp.

Zaleznosc sily od levela byla bzdura ktorej cipsoft nie przewidzial tworzac gre - teraz to po prostu ograniczyli. Juz powoli przestawaly istniec potwory i miejscowki gdzie ktos by solo nie huncil , no moze poza niektorymi lokacjami poi jak i bosami typu orsh itp.

Ale ja juz nawet nie jakiegos mega wypasionego ale 200 lvlowego sorca widzialem na poi solo walil se plague , hellfiry itp bzdury

Tibia to nie ots

Cipsoft mial dwa wyjscia - wprowadzac coraz to lepsze potwory dla tych coraz bardziej wypasionych postaci magicznych za czym by nie nadazal bo levele mozna bic w nieskonczonosc i byc coraz silniejszym a potworkow w nieskonczonosc coraz silniejszych tak latwo nie da sie wprowadzac.

Albo ograniczyc zaleznosc sily od levela co zrobil no i przy okazji ( a nie przez jakas niechec kogokolwiek do postaci magicznych) im sie dostalo po tylku
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
mago jest offline