Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family
Dokładnie - lepiej że pomniejszyli hity magów i mniej polepszyli "nas". W przeciwnym razie "bosy" typu morgaroth i orshabaal padały by jak przystawki  Wtedy cipsoft musiał by robić jeszcze silniejszych bosów żeby rozgrywka była ciekawa...
Chociaż co do bosów to mogli by wprowadzić jakieś o sile podobnej do orshabaala ale za to z o wiele większym życiem - w niektórych mmorpg są tacy bosowie z którymi racze męczą się więcej niż 30 minut i mają naprawde spore teamy co uważam za ciekawe
Co do Multilatora mówiłem o twojej wypowiedzi z której wynika że na skilu 85 paladyn chodzi na dragi z arrowsami i na 20 hitów je zabija. Względy knighta już zostawiłem bo jak wcześniej powiedziałem tylko cytowałem znajomych.
|
z boltami i nie 20 hitow tylko od 8 do 20 , taki mam minimalny rekord i maksymalny na dragach a ile srednia to ciezko powiedziec 15?

Ja na swym nedznym 113 levelu uzywam arowsow tudziez gwiazdek - gwiadki mi sa potrzebne tylko i wylacznie na takich badziewiach jak np hero gdzie tzreba isc zajac miejscowke na dluzej a capa jak na lekarstow , fakt dluzej bije z gwiazdek mimo ze maja o 5 wiekszy atk niz bolty ale za to bije je o wiele dluzej , wziecie 200 gwiazdek ktore waza tyle co nic ma rowniowartosc 1000 boltow ktore juz swoje waza
@ Panicz
w zupenosci sie z toba zgadzam ale masz morta jakby nie bylo , masz sd z srednia zalozmy za 400 na tym levelu albo nawet i 450 , masz i ue , fakt knight ma 2 ataki - a ty tez masz i to oba ze stalym dmg (wand) ;P