Jezu... Ludzie... Pieprzycie tu ciągle "teraz będzie waste!!11 bende wolniej nabijał exp!!11 i lewel1!". Opanujcie się! Po co wy gracie w Tibię? Żeby być najlepszym? Żeby uzbierać jak najwięcej kasy? Czy dla zabawy? Przecież to tylko gra, a niektórzy tu płaczą jakby im matka umarła U_U
Wiadomo, że Cip musieli coś zrobić, bo wyobraźcie sobie taką wizję chodzących 500+ leveli. A do takiego momentu na pewno by doszło, gdyby Cip czegoś nie zrobili. Przełamanie bariery 300 lev przez MDW podsunęło Cipowi myśl, że ta gra robi się bez sensu. To nie o to tu chodziło. Nie o jakiś PG tylko dobrą zabawę. Kto by pomyślał żeby jeden zwykły człowieczek zabijał solo najpotężniejsze istoty w świecie Tibii, ba, nawet Bossy? To jakiś absurd...
Kolejnym kłopotem jest Knight/Pall. Co z tego, że Knight dostał nowe czary (a raczej umiejętności), skoro i tak rzadko będzie je używał? Przydatniejsze były runki, które zadawały jakieś hity, nie kosztowały many, a knight miał na co wydać tą kupę szmalu. A co z Pallem? Też skończy się pomaganie Sdkami, bo nie będzie to miało kompletnego sensu, jeśli zamiast niego możemy walnąć zwykłą strzałą, która zada większy hit (i jest tańsza do tego).
Być może plusem będą mocniejsze hity, bo wtedy częściej będą wchodzić Blood Hity (a co za tym idzie - szybsze skillowanie i większa średnia dmg).
Ktoś napisał, że nie będzie expił z SD bo to waste, strata... A czemu nie? Porobisz sobie w jeden dzień runki, a w drugi poexpisz, tak jak to było za czasów Tibii <7.6(?), na której niestety nie miałem okazji grać.
W nowym newsie jest mowa o wytwarzaniu mikstur. Wydaje mi się, że taką umiejętność powinien otrzymać Druid. A dlaczego? Spójrzcie:
Knight dostanie bonusy do defa.
Pall dostanie lepszą amunicję.
Druid nic(?!).
A Sorc jest jak narazie potężny, najpotężniejszy w grze. Rozumiem że magowie zawsze byli potężni, ale bez przesady, powinno się coś zrobić, żeby Sorc chciał brać ze sobą blokera, czy nawet do tego 2x Shooter. W końcu to jest gra Multiplayer, a nie Singleplayer.
Uff, wypowiedziałem się, teraz niech zjadą mnie sorci, które mają "waste", "słaby exp" i "ciężkie życie".
Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 22-06-2007 o 09:34.
|