Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2007, 11:13   #55
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wujo_Juzio
HAhahahahahahhahahahaha to się teraz uśmiałem. Ty jesteś jakiś niedorobiony. Wszyscy z Ciebie brechtają na TS, uważasz się za super pro masta pvp, a jesteś największym noobem (pamiętasz combo w Slicca)? Na tsie nie dajesz sobie nic powiedzieć tylko wyżucasz mnie bo masz admina hahaha to jest największy żal jaki może być, nie czaisz, że nie jesteś sam liderem w tej gildii??? Każdy zauważył to że się dosrałeś, pozatym masz głos jakbyś się za jaja ściskał xD. Sry ale mi nie zależy na tym pk nie czaisz? Ty się tym srasz jakbyś bił Taifuna. Pozatym ostatnio nawet inni liderzy powiedzieli Ci coś,a ty bardzo mądrze bez pytania wywaliłeś mnie z gildii. BRAWO STARY JESTEŚ NAJLEPSZY!!! xD jak tak dalej pójdzie będziesz pekował sam bo każdy widzi że jebie Ci w głowe.

oneoneoneoneoneoneone

kthx bye

Btw. Są wakacje pojedź gdzieś chłopcze, pozatym nie mam problemu z dziewczynami , Twoja sprawa że pieścisz chłopców :*
przecież Ty jesteś głupszy niż myślałem....wygadujesz innym że są evul mastah PVP a sam jesteś nikim...nie pamiętasz jak sie ośmieszyłeś na duelu z 5 lvli niższym? nie dałeś rady go utłuc z 3 kumplami, pokazałeś jakim to jesteś lamerem i cepem...I TY MÓWISZ INNYM ZE NIE MAJA PVP? JESTEŚ TAK ŚMIESZNY JAK BŁĄD TWOJEGO URODZENIA!
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd
Delarev jest offline   Odpowiedz z Cytatem