Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2007, 14:33   #1872
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Po pierwsze naucz się edytować posty, bo za to co robisz jest warn.
Po drugie kto ci powiedział że stonoga już tym się nie zajmuje? A właśnie, że się zajmuje, tylko pod innym nickiem i robi to profesjonalniej. Nie głupoli pierdot .
Gdybyś mnie znał to byś wiedział, że na bieżąco śledzę tematy na tym forum.
Przeczytałem wszystkie książki z Rooka, a na manie posiadam ogromną kolekcję książek które też przeczytałem.

Ta twoja historyjka o morderstwie jest wyssana z palca. Nie ma żadnego potwierdzenia, ani w książkach ani w rozmowach NPCów. Jeśli uważasz że się mylę to proszę bardzo, przytocz rozmowę, zwrócę honor i przeproszę.

Jeśli jednak usłyszę jeszcze jedną pierdołę od ciebie, bez wahania wyślę raport z powodu SPAMu i Trollenia.

Sianie takich historyjek początkuje tylko kolejne posty od innych noobków które biorą je za pewnik.

@TOPIC
Przygotowuję kolejną akcję z goblin hell (mam koleją teorię), jak tylko coś się uda dam znać.

EDIT
@DOWN
Spam to też bezwartościowe, nic nie wnoszące, zaśmiecające forum, głupie posty. I tak jak powiedziałem. Pokaż dowód, choć jeden na poparcie swojej teorii. A co do tego czy to jest spam pozwólmy zadecydować moderatorowi. Pozdrawiam.

@Uther92
Słowo SPAM oznacza "mielonkę" z angielskiego. Pochodzi ze skeczu Mony Phytona pod tym własnie tytułem. Mielonka służyła tam jako niechciany obrzydliwy dodatek do dania głównego. Tak jak posty tego użytkownika, niepotrzebny dodatek do tego forum.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 22-06-2007 o 14:57.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem