@up: Jest opcja edytuj. Kto szuka ten nie błądzi.
Długo nad tym myślałem, i chyba mam coś sensownego o rzekomym posiadaniu itemków przez Sunrise:
Otóż wiadomo, że Sunrise miał domek na kontynencie, czyli oczywiście na nim był. Były to czasy, jeszcze prze Master Slayerem, ponieważ w pewnym wywiadzie MS powiedział, że jego kolega miał Scmitara na Rooku, ale GM mu go zabrał.
Być może Sunrise też wziął z Maina SS i Brass Armora, ale się nim nie chwalił, ponieważ boi się, że GM mu to zabierze. Czemu nie wyszedł po np. Blessed Shielda na main ponownie, albo czemu od razu się z nim nie zrookował? Moja teoria na wyżej postawione pytania jest taka. Bał się, że już nie uda mu się, zrookować z itemami, nie starczyło mu kasy na lepsze itemki, albo po prostu szkoda mu było czasu na nowe wbijanie levela.
A po co komu np. giant Sword na rooku, przecież SS w zupełności wystarczy, oraz być może na mainie Sunrise nauczył się zaklęć, dlatego ew. powtarzam ew. wygrał z MM. Bo w tedy mogło być tak, że itemki i czary zostawały.
Czyli, nigdy nie doszedł do MM ani do SS.
A itemków może nie chcieć pokazać z dwóch powodów: Dumy, albo , że jakiś Noob na forum tibii.com zacznie pisać, że on ma itemek xxx i, że on też go chce, wtedy Sunrise, miałby bana za oszustwo, i byłby również bez lepszego EQ.
|