Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2007, 16:02   #3382
m3n3l4os2*
Użytkownik Forum

m3n3l4os2*'s Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: M3n3l4os2*
Gildia: Kr
Świat: NoobsWar
Domyślny

@Fifi no mejkam serva daje ip i grasz cala filozofia chyba ze nie grasz na non-steam to juz lipa, co do ue burn by padl kiedsy w podobny sposob... ale ss nie mam bo to przypadek tesh byl ch w to...

@ Zabujca ja w tym roku rosyjski skonczylem i jestem bardzoi dumny z tego dopuszczajacego ktorego mam na swiadectwie, ktorego (swiadectwa) nie otrzymalem z powodu nie uiszczenia oplat na rzecz szkoly w roku szkolnym 2006/2007

@ no krawcu macie movie chetnie lookne jak z expl na ani wymiatasz i uhasz sie na hotach... moze przyda mi sie taka sztuka na przyszlosc

@Cato w 1 klasie technikum tez nic nie umialem i mialem 4 pozniej sie "Kanikuły" zaczynaja DDDD

@Kuszczyk no kozaki przed kompem jak mowil damu nie przekladam gry na rl.... moze tak powiedzial bo miedzy nami jest 30 km roznicy? ( po drugie z rorem uznajemy zasade ze dzieci w rl nie bijemy <wiem old boy sie odezwal>)

@DARIU!!! jak ogladasz czasem te foorum napisz mi cos na priv mam do Ciebie malego romansa
No i gz all adv itp no i ofc by nie bylo offa macie tu jedno z last moich ue ;]

@Lemiko Sprobuj kiedys z lidla za nie cale 3 zina brzoskwiniowe wino nalewka sie chowa ;]

Ostatnio edytowany przez m3n3l4os2* - 22-06-2007 o 16:12.
m3n3l4os2* jest offline   Odpowiedz z Cytatem