Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2007, 18:47   #5242
Stemi Riph
Użytkownik Forum

Stemi Riph's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stemi Riph
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cedric Pokaż post
A co ty byś kurwa zrobił na anni na 100lvlu? Dzitzy tam poszedł tyko po to, że im brakowało jednego członka do anni.
No nie do konca bo dzitowi zaplacili za deda z nimi na ani 340-360k za blessy itd. mial walnac sdki a on siedzial i sie manasowal zamiast walic z sd a mogl przynajmniej 7-8 jebnac zamiast tego walil manasy i 3 sd. jak padl jeszcze chciaz dodatkowe 100k po uznal ze mu sie nie oplacilo

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duncom Pokaż post
A no wielki wyczyn wcisnac F~i zrobic anni bo najpierw musisz wbic ten 120 lvl zeby wogole isc sorcem na ten anni a po 2 to ek teraz jeszcze trudniej wchdozisz do rooma spam hokey i anni done i niepisz ze kiedys bylo trudniej anni zrobic bo kazdy wie do czego ng sluzy i nikt bez tego z ek na anni nieszedl
wtedy jeszcze wiecej pracy ctr+ kilkanie myszka zeby bp sie otworzył O.o

Z tym ze zeby wbic 100 lvl teraz to nieproblem to sie zgodze :>
Ale to ze eq bylo drogie nietlumaczy Ciebie z tego ze niemogles grac bo Cie na fs stac nie bylo Sam grałem jak jeszcze Pollux fs mi za 25k sellowal i dalo sie grac ( lepiej niz teraz ) ale trzeba checi...

Dexterinos na anni chyba nie po tym jak owalil z Luckiem Nejego na mpa ( bylo to jedno z pierwszych )
A Dzit w first anni poszedl tylko po to ze 1 członka brakowało a nikt niechciał żeby Voodom na anni poszedł
W drugim anni tez podobnie tlyko ze mu za to płacili
Mogles zacytowac calego mojego posta gdzie napisalem ze stemim sie nie nagralem zbyt dlugo ze wzgledu na hacka, gralem nim 3 miechy a poziej wiekszosc stalem pod depo, gadalem z qmplami, uczylem sie, po zakupie pacca mialem wrocic ale tez zbytnio nie przykladalem sie do expienia wbilem tylko 12 lvli a miesiac przed koncem pacca mnie skackowali nie gralem stemim dlugo, nie walilem nocek przed monitorem dlatego nie mam takiego lvla jak wy, jak skonczylem granie bylo 10 osob z 100 lvlem a teraz jest kolo 200. Za wielki exp mialem sie wziasc jak dostalem od brata zajebiste eq lecz dlugo sie nim nie cieszylem bo 4 dni pozniej password byl zmieniony a char pusty

Ostatnio edytowany przez Stemi Riph - 22-06-2007 o 19:00.
Stemi Riph jest offline   Odpowiedz z Cytatem