Hmm mam pare pytań. Nie chce tutaj bezsensownych odpowiedzi od ludzi którzy nie mieli lvla 10 na rooku. Pytania być może naprowadzą nas na jakikolwiek ślad.
1. Ciało wolfa (100oz.) na kamieniu + spike sword. Czy na kamieniu można położyc cos innego ? np. ciało wolfa na kamieniu od spiek sworda gdy on zniknie/lub nie
2. Skull lub inna rzecz - czy można ją połozyc na kamieniu od wolfa/ss'a?
3. Czy można cokolwiek wrzucic przez kraty do dzwigni Toma? Nie sprawdzac mi tutaj czy mozna wrzucic cluba tylko np. ded wolfa, skulla a moze banana,apple?
4. Ile występuje owoców na rooku? byc moze trzeba polozyc 1 owoc na każdym grobie (lub innej wartości - nie koniecznie grobie)
5. Zabity dragon (copper shield quest) + trolle na cmentarzu w Carlin - tunel ?
6. Strażnik miasta i jego opowiesci o wyrywaniu kawałków miesa swoim ss'em a nastepnie o tym ze ktoś mu go ukradł
7. Amber powraca z maina na rooka w celu wykonania jakiejś misji.
8. Ghoul + MM (o ile historie są znane nikt nie potrafi połaczyc tego w jedną całość) i 3 groby gdy idziemy na katana quest
9. 7 grobów + 7'demka terroru (wiem to raczej mylne skojarzenie ale inne mi nie przychodzi do głowy)
10. Pracownik nad Obim (dixi? czy ten drugi) który ukradł ssa i uciekł a zły kapłan? zamienił go w ?królika? (nie chodzi o Cipfrienda ale o tego na pacc zone)
Być mzoe komus uda połaczyc sie to w cos sensownego. Ja sie na dzien dzisiejszy poddaje - a co

Mam wakacje