Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2007, 23:31   #41
quiqqly
Użytkownik Forum

quiqqly's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Rubera
quiqqly ma numer GG 2877239
Domyślny

Ostatnio zacząłem expić.
Nie tak strasznie nałogowo, ale lvl dziennie jak na razie wbijam. No dobra, może trochę mniej, ale wbijam lvl potem robię UHy aż skończą mi się soule i znowu lvl i tak w kółko się staram robić.
Dzisiaj się tak zacząłem zastanawiać czy aby nie poexpić na DC na -2 pietrze z obydwoma DSami. Czy to miałoby sens? Czy waste byłyb duży? Czy to w ogóle jest realne, ponieważ potworków tam występujących jest dużo, są w grupkach i nie są takie słabe. Ale to się zobaczy, bo za niedługo będę szedł z Qmplami zwiedzać DC )

Tutaj jakieś scrinny

PS
Scrinnów lotów nie robiłem, a jak już poszedłem na Guardy to kurwa jak wychodziłem już z kopalni to loot mi po prostu znikł. Przerzucam go, ubijam Guarda, wracam po loota a go nie ma! Jakiś gość mi wytłumaczył że to tkzw. czyszczenie podłogi, które występuje rzadko ale występuje. A z Guardów chciałem zacząć dawać looty.
Ogólnie wylootowałem 1,5k w złocie i uenisionego z ostatniego Guarda Double Axa oraz 2 Axe Ringi ^^

Scrinny!

Zapraszam do dalszego komentowania
Ciao
quiqqly jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.