Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowqu
pewnie pamietasz co ci w tibi powiedzialem o "oknie" o twym oknie jakie je masz , tylko czy dasz rade chodzic ze potluczonym "oknem" w tylku  a z tego co tez ci mowilem to pewnie pamietasz ze zajmuje sie czyms innym w rl w pracy 
|
piotrus ty znowu pijesz ? to przez to ze chlopaki o 10 lat mlodsi niedadza ci pograc i poszlaec w tibi ? bo piepr*ysz jakbys wypil troche zaduzo
Co do tego jak to bedziesz bil- ale ty sie boisz tak bez planu pamietasz valorie ? jak ja i koqu i reszta Bse walczyla a ty w dp grzales tylek bo bales sie ze padniemy bo to bo siamto ? a co teraz przyparty do moru jestes i kozaczysz-zyc albo nie ?
PS a co do tej milsoci xaem sowi- smieszne- bo pamietam jak sowi nadawal na xaema na gc jaki to idiota,debil itd ze za slowa ktore mu powiedzial mosial go przepraszac bo ianczej bys doszedl do ordo i wtedy cala nebula by legla pod twoim mieczem. Sowi chlopie w rl jestes nikim w tibi tez i nic sie niezmieni- dziw ze masz ten lvl ale niedodaj sobie zaslog i umiejetnosci- bo jak tam ktos mowil jak padales na war bo bota nieustawiels itd ze zabijesz tego siamtego a tak naprawde to zenujacy jestes- jedyne co zabijasz to pk pod kazo- a jak cie tacy pk otoczyli i bili w paru to o pomoc wolales
Ale tu prosba do uv i reszty mlodszych od niego- chlop ma 28 lat- gra zawodowo w tibie i on chce wprowadzic jak kononowicz lad i porzadek i dobrobyt- glosujcie na sowiego- bedzie pokoj i 0 pa- th- itd prawie jak raj

ale chyba taka gra by sie znodzila po paru dniach kazdemu- sowi juz dawno ci mowilem non pvp- bo zachowujesz sie jak moj kolega ktory bral sterydy i myslal ze wygladem miska - pokona kazdego a tak naprawde dzieciaki mu wbijaly sliwe bo sie bal bic i nieumial - jak ty- lvlem nikogo nieprzestraszysz- napewno nie mnie bo i mnie nieumiales pokonac majac 160 a ja 80

bez paca...