Cytuj:
Oryginalnie napisane przez starysiad
to ze jest nikim w tibii to troszke przesadziles (przynajmniej na nebuli), mysle ze wielu moze mu pozazdroscic tego czego dokonal na tym serwie. kazdy polenia bledy, on rowniez no i co z tego? a to ze 160 knightem nie mogl cie zabic to jakos mnie tak strasznie nie dziwi, gdyz jakbys gral chociaz przez chwile knightem to wiedzialbys ze jak narazie w pvp knight jest niczym, moze jedynie brac na siebie sdki no ale poczekajmy jeszcze pare dni i sie moze to troszke zmieni.
|
w 3 miechy solo mialem 100 ek na furoze- i niepowiedzialbym ze knight i jego pvp jest niczym tzl jak umiesz grac

- sam mogles trapa zorganizowac a na przeczymanie kazdego zalatwisz

a jak i mi exori po 250 wlazilo + explo po 80 + hity po 100 w sorca to takiemu 80 sorcowi ciezko przezyc a my mowimy o 160 ek ? 60 lvl wiecej ? troszke wieksze hity z explo i exori ...ale mowmy tez o braku jakiegokolwiek pvp i pomyslnku z jego strony- dloogo go znam widzielm na otsie w akcji jak mieli wojne z phy- zawsze bylo to ja blokam stoje a wy uhajcie to jest gra ?
nuttella1~~ hmm ale widzisz gdy masz prace i tibie i nic wiecej to to torche taka niesmaczna sytuacja- a znam jego sytuacje...