Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 08:23   #1351
Kejmilo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 05 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

@up: W zupełności się z tobą zgadzam. Wkurza mnie to jak powstają tematy typu: "mam xx lev, yy mlev, zz skille i vv kasy, gdzie expić, jak expić, z czym expić, ile runek, wziąć summony, bla bla bla...?" Niestety takie przypadki występują głównie u Polaków, to jest nasz problem: na siłę próbujemy być lepsi od innych, nie ważne czy oszukujemy, kradniemy, czy może gramy fair.

Denerwują mnie też osoby, które na forum (i nie tylko) przeklinają ile wlezie. Szacując, że średnia wieku użytkowników tego forum wynosi około 14 lat, przypuszczam, że większość użytkowników mieszka z rodzicami. A prawda jest taka, że taki delikwent nie podejdzie do mamy i nie powie: "ej s*ko, ku*wa czemu nie zrobiłaś obiadu, jak ci przy***rdole to mnie popamiętasz!". Nie ma odwagi przeklinać przy rodzicach, ale na forum czuje pełną swobodę i luz, może nawet czuje się kimś... Lepszym? Myśli, że zrobi na kimś wrażenie?

Uff ale offtop, sorry, ale po prostu zachciało mi się to napisać. Co do upa, fajnie, że postacie magiczne będą osłabione, dlatego będę Druidem - lubię wyzwania. I mam nadzieję, że te "wytwarzanie mikstur" będzie umiejętnością tylko dla Druidów (i dla Pacc oczywiście).

Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 23-06-2007 o 08:25.
Kejmilo jest offline