Hmmm... wszyscy się tak zachwyacją tym smokiem, a przyznam Ci się szczerze, że mi się znacznie bardziej podoba Twój Rose Sword niż smok. Smoka jeszcze możesz
moim zdaniem dopracować a Rose Sword jest skończony

.
Był bym jednak nie fair wobec wszystkich, gdybym niepowiedział co należy poprawić w smoku.
Ogon - ten ... hmmm ... fałd do góry, troszku Ci nie wyszedł. To nie jest to samo co na tułowiu. Trochę Ci się spłaszczył przez ciut dziwnie wygląda.
Włosy - nie, nie, nie... wydaje mi się, że wogóle nie powinno ich być albo przynajmniej krótsze. Jak to wygląda. Taki smok, taki gigant i widzimy ... niech policzę razem 11 włosków. A może to jest coś innego ... hmmm... ale chyba włosy...
Oczy - próbowałeś dodać coś czarnego? Na przykład nad oczami? Nie jestem pewny, ale możliwe, że wyglądałoby lepiej.
Lewa noga z przodu - jakaś taka nie foremna, nie uważasz?
A teraz dla wszystkich, a przede wszystki do autora prac czyli Khan'a:
To, że piszę te poprawki to nie dlatego, że smok mi się nie podoba, albo lubię krytykować. Smok jest wspaniały i widać po twoich pracach, że masz talent i, że lubisz bawić się grafiką komputerową. Staram się tylko ze swojego punktu widzenia zwrócić uwagę na to co moim zdaniem można jeszcze w grafikach poprawić. Jedna osoba, po skrytykowaniu jej pracy na tym Forum zachowała się nie fair wobec mnie. Jednak z tego co widzę, Ty reprezentujesz wyższy poziom kultury i mam nadzieję, że wiesz czemu napisałem tego posta.
No i w końcu gratulacje za smoka. Może nie jest to jeszcze bardzo dobra robota, ale na pewno jest to dobra robota.