Cytuj:
Koleś to jest tylko gra więc opanuj się trochę bo sie zachowujesz jak jakiś przypał 12 letni, którego życie to tibia i to właśnie widzę po twojej mądrej wypowiedzi... to jest tylko gra i w niej można robić WSZYSTKO na co sie ma ochotę, a ty tak to przeżywasz jakbyś nie miał nic innego do roboty... oczywiście jesteś bardzo odważny w wyzywaniu innych ale prawda jest taka ze jesteś zgarbionym małym ****em, który na rl jakby kogoś spotkał to by lachę robił byle tylko w morde nie dostać. Nie gram na nebuli ale w*****a mnie masakrycznie taki typ ludzi jak ty (czyt. jestem kozak bo ich nie znam to mogę sobie powyzywać przez internet mama i tata nie widzi ale cool!) dlatego właśnie powstał ten post.
Pilnuj się, bo za takie podejście do innych ludzi kiedyś ci ktoś maskę oklepie.
|
Po pierwsze on moze na tym forum pisac co mu sie podoba i nikt mu tego nie zabroni, chbya ze Moderator

Po drugie nie wiem czym sie tak bulwersujesz ... Nie wszystkie jego posty biez na powaznie bo po prostu ta sa zarty i tyle. Zobacz sobie forum Nebuli z czasow wojny VU - Ordo, tam to mialbys nad czym plakac

Po trzecie to jest temat o wojnie a ty napisales ze nie grasz na Nebuli to po co piszesz tego typu offtopici skoro nie wiesz kto jaki jest.
Pozdrawiam