Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 11:19   #141
Gowikor15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inkamon Pokaż post
Boshe jaki ten CipSoft to są popier... jeb.. kur.. zaczynaja mnie powoli wyprowadzac z rownowagi. Niedosc ze kazdy update jest gorszy od poprzedniego to całe gów... nowego daja. jedynie update 7.6 byl ciekawy reszta to syf kila i mogila... Czy oni tam tylko siedza i mysla jak zarobic? Powinni dbac o wszystkich przede wszystkim o tych c posiadaja Pacc kur... nawet tych co maja 8lvl i chca sobie wbic szybko jakakolwiek profka wyzszy lvl. Caly czas tylko kur... same zmutowane potwory co bija jak Miniorshabal, Predatory etc. Niech oni pomysla i wreszcie dadza jakiej expowiska typu katedra, Tomby czy Dworce. Ludzie jak chcecie zarobicto robcie cos dla wszystkich.
P.S - taki wyrownanie klas to se moga w Tibijskie Dups..o wsadzic Cip*** Wzmocnic Knightow i Palkow, oslabic magow... NoComment.... Wystrczyloby wzmocnic knajtow i palkow. A kur.. ide bo zaraz mnei szlag trafi. Zjeb.. jeba... niech sie w chu..a pocaluja nie zaplace za taki syf jakim jest PACC.
Nie bede tego komentowal bo szkoda mi klawiatury na ciebie
Gowikor15 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.