Hehe.. Podoba mi się. Jak narazie nie ocenie, aczkolwiek wydaje mi się że będzie SuP-HerO.

A tymczasem i ja się zgłoszę.

Nick: Joshye
Profesja: Wojownik
Out:

(myśle ze jest ładny, aczkolwiek nie bedzie ci się podobał to powiedz- zrobie inny

Historia: Joshye wychowywał się w małej wiosce, pełnej brudów, napadów rabusiów. Wioska utrzymywała się tylko i wyłącznie z roli. Młody Joshye słyszał wiele historii o magach- zakochał się w tego profesji, że chciał nim zostać.
Jednak wiele przeciwieństw losu nie pozwoliła mu zostać magiem. Razu pewnego Joshye wracał z miasta po udanym interesie, zasatł wioskę zniszczoną i zplugawioną. To był najmocniejszy atak bandytów (tak przypuszczał) Zgineła cala jego rodzina, stracił ojca oraz siódemkę rodzeństwa. Wrócił więc do miasta, tułał się kila dni bez jedzenia, aż wkońcu pewny staruszek zaprosił go do siebie, nakarmił, wykompał, i zaczął uczyć walki orężem. Po trzech latach nauki Joshye'owi zdażył się poważny wypadek.
Ale Joshye wyszedł z tego. Mając około 22 lat Joshye opanował walkę mieczem po mistrzowsku, rok później staruszek zmarł, lecz zostawił mu dom.