Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xoltiour
Na samym wstępie pozwolę sobie przytoczyć wypowiedź pana(?) rippera:
"Kup.Se.Słownik"
Stawiasz znaki interpunkcyjne jak mój brat, który ma 7 lat.
@topic
Badania wykryły, iż ludzie nietrzeźwi powodują mniej wypadków niż ludzie zmęczeni. Pijani prowadzą agresywniej, szybciej, a zmęczonym zamykają się oczka i nie potrafią do końca zauważyć wszystkiego co jest w otoczeniu co powoduje nadmierną ilość wypadków.
A teraz z innej beczki. Dlaczego wybrałeś akurat samochody jako swój temat? Równie dobrze mogłeś napisać o zażywaniu narkotyków z jednej igły itd. itp. itd. co powoduje do pojawienia się wirusa HIV w naszym organiźmie itd. Więc pomyśl nad moim pomysłem i zaspamuj forum innymi żenującymi tematami. (W sumie nie mam Ci tego za złe bo to nie ja musze warnować ludzi i kasować tematy)
|
No niestety zawsze wykładam się na znakach interpunkcyjnych(przecinki).Niestety zacząłem tak stawiać te przecinki i trudno się odnauczyć ,choć próbuję.
Co do topicu.Teraz rano wszedłem i przeczytałem sobie co ja napisałem.Muszę się przyznać ,że trochę się wygłupiłem...jeszcze tak chaotycznie napisany topic.Chyba musiałem być zmęczony jak to wczoraj czytałem."Musk" chyba nie wytrzymuje...za dużo pracuje ;] .
Pozdrawiam