Temat: Polska...
Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 12:15   #1
AnElKa
Użytkownik Forum

AnElKa's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
AnElKa ma numer GG 3969326
Domyślny Polska...

Witam wszystkich, nie wiem co zmusiło mnie, do napisania tego tematu, wiem jedno, nie mam zamiaru bronić Kaczyńskich, ale chcę tępić niewiedzę oraz pragnienia być 'kul i dżezi' bo "koledzy nie lubią kaczek !111".
Chciałbym również dodać, że nie jestem po żadnej stronie "konfliktu" politycznego, nie lubię się w to mieszać...a także nie mam zamiaru nikogo bronić, ani obrażać

A więc, przejdźmy do rzeczy:

1. Polska polityka...

Jaka ona na prawdę jest? Czy demokracja jest zagrożona?

Otóż nie, demokracja nie jest zagrożona, jest to wymysł "Ex-komunistów" z SLD, ponieważ ludzie wreszcie przejrzeli na oczy i zagłosowali na kogoś innego w wyborach. A co do PO? PO chcę tylko przejąć władzę, dlatego dołącza się do każdego, kto jest przeciwko PiSowi...

Lecz jaka jest polityka...?

Co prawda, to prawda, inne kraje na arenie międzynarodowej śmieją się z Anny Fotygi... lecz nie z całego kraju, a to jest duuuża różnica. Wielu mówi, że ostatni strajk pielęgniarek to też 'zagonka' polityczna, ja też tak sądze, czemu?

Ponieważ Pan Premier chciał rozmowy, lecz co zrobili przywódcy Narodowego Związku Lekarzy... - odmówili. Nagle całe SLD zaczęło się bulwersować, czemu Premier nie daje podwyżek... a co oni zrobili za ich rządów...? Za przeproszeniem... gówno...

P.S Po ostatniej mojej wypowiedzi dostałem w sumie chyba 3 notki od użytkownika "slawekmag" typu "TaAK KACZKI SA DE BEST!! KOCHAM KACZKI !!! HAHA JESTES TEPY JAK BUT. BIJ SIE ZA KACZKI I ZA RYDZYKA !!!! HAHAHA"... nie jest to dokładne odwzorowanie tego, co było w notce, lecz tylko przybliżenie.

2. Polska Służba Zdrowia

Rzeczywiście, jej stan jest fatalny, trzeba wielu lat i wielu rządów aby naprawić błędy, które popełniło SLD, nie mam zamiaru ich tutaj oczerniać, lecz taka jest prawda... Lecz teraz SLD gra "Super 'hirosuw'" pomagając wszystkim lekarzom, pielęgniarkom... <ironia>Ja wiem, że człowiek może się zmienić, ale, że aż tak...<ironia>

3. Polska oświata

Mundurki - rzecz prawidłowa, w wielu gimnazjach na prawdę coś powinno się ruszyć, zmienić, bo to, co tam się dzieje, to <ironia>nawet Super Wizjer nie opisze...<ironia>.

Minister Giertych? Co wam zrobił, czemu go tak nienawidzicie? Zabił waszych rodziców naleśnikami? Nie... on chcę tyko tępić głupotę głównie wśród gimnazjalistów i to oni mówią "JE*** GIERTYCHA!! CH** MU W DU**!!!" A tak na prawdę on chcę tylko tępić ich głupotę.

Wiem, że jeden człowiek niczego nie zmieni, ale on próbuje i za to go cenie, nie za "politykę, jaką uprawia", lecz za to, że próbuje zmienić polską młodzież i nie zraża się tym, co mówią inni.

4. Polska młodzież

Jest to chyba najtrudniejsze zagadnienie w tym temacie...

Ponieważ polska młodzież próbuje upodabniać się do różnych sub-kultur takich jak Emo oraz pokemonów

Tak na prawdę to właśnie polska młodzież zjeżdża z Kaczyńskich bo "to jest teraz trendi i modne, a jak to zrobię to będę kul i dżezi, każdy mnie będzie lubić"

To już koniec. przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem mymi słowami, wiem, że 1 osoba nie zmieni całej społeczności, ale ja chcę wam to tylko przekazać, może kilku zrozumie o co chodzi, większość na pewno nie...

Ostatnio edytowany przez AnElKa - 23-06-2007 o 12:16.
AnElKa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.