Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
Polska...
Witam wszystkich, nie wiem co zmusiło mnie, do napisania tego tematu, wiem jedno, nie mam zamiaru bronić Kaczyńskich, ale chcę tępić niewiedzę oraz pragnienia być 'kul i dżezi' bo "koledzy nie lubią kaczek !111".
Chciałbym również dodać, że nie jestem po żadnej stronie "konfliktu" politycznego, nie lubię się w to mieszać...a także nie mam zamiaru nikogo bronić, ani obrażać
A więc, przejdźmy do rzeczy:
1. Polska polityka...
Jaka ona na prawdę jest? Czy demokracja jest zagrożona?
Otóż nie, demokracja nie jest zagrożona, jest to wymysł "Ex-komunistów" z SLD, ponieważ ludzie wreszcie przejrzeli na oczy i zagłosowali na kogoś innego w wyborach. A co do PO? PO chcę tylko przejąć władzę, dlatego dołącza się do każdego, kto jest przeciwko PiSowi...
Lecz jaka jest polityka...?
Co prawda, to prawda, inne kraje na arenie międzynarodowej śmieją się z Anny Fotygi... lecz nie z całego kraju, a to jest duuuża różnica. Wielu mówi, że ostatni strajk pielęgniarek to też 'zagonka' polityczna, ja też tak sądze, czemu?
Ponieważ Pan Premier chciał rozmowy, lecz co zrobili przywódcy Narodowego Związku Lekarzy... - odmówili. Nagle całe SLD zaczęło się bulwersować, czemu Premier nie daje podwyżek... a co oni zrobili za ich rządów...? Za przeproszeniem... gówno...
P.S Po ostatniej mojej wypowiedzi dostałem w sumie chyba 3 notki od użytkownika "slawekmag" typu "TaAK KACZKI SA DE BEST!! KOCHAM KACZKI !!! HAHA JESTES TEPY JAK BUT. BIJ SIE ZA KACZKI I ZA RYDZYKA !!!! HAHAHA"... nie jest to dokładne odwzorowanie tego, co było w notce, lecz tylko przybliżenie.
2. Polska Służba Zdrowia
Rzeczywiście, jej stan jest fatalny, trzeba wielu lat i wielu rządów aby naprawić błędy, które popełniło SLD, nie mam zamiaru ich tutaj oczerniać, lecz taka jest prawda... Lecz teraz SLD gra "Super 'hirosuw'" pomagając wszystkim lekarzom, pielęgniarkom... <ironia>Ja wiem, że człowiek może się zmienić, ale, że aż tak...<ironia>
3. Polska oświata
Mundurki - rzecz prawidłowa, w wielu gimnazjach na prawdę coś powinno się ruszyć, zmienić, bo to, co tam się dzieje, to <ironia>nawet Super Wizjer nie opisze...<ironia>.
Minister Giertych? Co wam zrobił, czemu go tak nienawidzicie? Zabił waszych rodziców naleśnikami? Nie... on chcę tyko tępić głupotę głównie wśród gimnazjalistów i to oni mówią "JE*** GIERTYCHA!! CH** MU W DU**!!!" A tak na prawdę on chcę tylko tępić ich głupotę.
Wiem, że jeden człowiek niczego nie zmieni, ale on próbuje i za to go cenie, nie za "politykę, jaką uprawia", lecz za to, że próbuje zmienić polską młodzież i nie zraża się tym, co mówią inni.
4. Polska młodzież
Jest to chyba najtrudniejsze zagadnienie w tym temacie...
Ponieważ polska młodzież próbuje upodabniać się do różnych sub-kultur takich jak Emo oraz pokemonów
Tak na prawdę to właśnie polska młodzież zjeżdża z Kaczyńskich bo "to jest teraz trendi i modne, a jak to zrobię to będę kul i dżezi, każdy mnie będzie lubić"
To już koniec. przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem mymi słowami, wiem, że 1 osoba nie zmieni całej społeczności, ale ja chcę wam to tylko przekazać, może kilku zrozumie o co chodzi, większość na pewno nie...
Ostatnio edytowany przez AnElKa - 23-06-2007 o 12:16.
|