Temat: Polska...
Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 13:34   #9
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

W jakim ty świecie żyjesz?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnElKa
Otóż nie, demokracja nie jest zagrożona, jest to wymysł "Ex-komunistów" z SLD, ponieważ ludzie wreszcie przejrzeli na oczy i zagłosowali na kogoś innego w wyborach. A co do PO? PO chcę tylko przejąć władzę, dlatego dołącza się do każdego, kto jest przeciwko PiSowi...
Zgadzam się tutaj z Gangrelem w całej rozciągłości. Od siebie dodam, że większość ludzi, która "przejrzała na oczy i zagłosowała na PiS", to moherowe berety, które podążają za głosem swego przywódcy Tadzia R.

Cytuj:
Co prawda, to prawda, inne kraje na arenie międzynarodowej śmieją się z Anny Fotygi... lecz nie z całego kraju, a to jest duuuża różnica.
Z własnego doświadczenia mogę ci powiedzieć, że w Izraelu śmieją się nie tylko z Fotygi, lecz z większej części naszego rządu.

Cytuj:
Ponieważ Pan Premier chciał rozmowy, lecz co zrobili przywódcy Narodowego Związku Lekarzy... - odmówili. Nagle całe SLD zaczęło się bulwersować, czemu Premier nie daje podwyżek... a co oni zrobili za ich rządów...? Za przeproszeniem... gówno...
Tylko po co lekarze mają z nimi gadać, jeśli oni z góry zapowiedzieli, że żadnych podwyżek nie będzie?

Cytuj:
Minister Giertych? Co wam zrobił, czemu go tak nienawidzicie? Zabił waszych rodziców naleśnikami? Nie... on chcę tyko tępić głupotę głównie wśród gimnazjalistów i to oni mówią "JE*** GIERTYCHA!! CH** MU W DU**!!!" A tak na prawdę on chcę tylko tępić ich głupotę.
Co mi zrobił? Bezpośrednio nic. Po prostu nie rozumiem jak tak ciemny człowiek może być ministrem edukacji. I nie, nie tępi on głupoty. On po prostu stara się ją zastąpić ciemnotą.
Cytuj:
Ponieważ polska młodzież próbuje upodabniać się do różnych sub-kultur takich jak Emo UWAGA oraz pokemonów UWAGA
Tak jak napisał Gangrel, to normalne w tym wieku. Młodzież musi się z czymś utożsamiać.