Według mnie, skoro odświeżenie serverów ma odbyć się 27 czerwca, to w pewnym sensie napewno to będzie przygotowanie wszystkiego do update'u, aby chociaż w jakiejś części zapobiec błędom. Wiadomo, że skoro coś będzie odświeżone ( czyt. poprawione, zakonserwowane ) to będzie lepsze i łatwiej będzie następnie coś wprowadzić, a więc według mnie update będzie jakoś w drugiej części przyszłego tygodnia, oczywiście są to tylko moje teoretyczne domysły.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arsth
Zapewne update bedzie dopiero w sierpniu (wakacje w Niemczech zaczynaja sie w sierpniu  ), btw. wszyscy robią teraz knightow/palków. I po co? Moim zdaniem CIPsoft zmieni ten "balans postaci" bo to przegiecie knight ktory wali po 400 pvm a sorc na 200 lvlu za 200 z sd pvp elos, no ale czy mam racje to sie okaze niestety dopiero po UPie ;s i oby .... jak najpóźniej 
|
Szczerze, nie wierze w to, że update będzie na początku sierpnia.. Te newsy co raz bardziej podsumowują wszystkie wcześniejsze zapowiedzi... Które już trwają... hmm, miesiąc, czy nawet trochę więcej?
A do robienia knightów/pallków to częściowo się tylko z Tobą zgadzam, ja uważam, że ludzie którzy skończyli grać spory czas temu, bo byli znudzeni, a ten update ich nie zachęci raczej do zrobienia sorca/druta... Więc teoretycznie oczywiste jest to, że zrobią knighta albo pallka ( z kompletnie innymi możliwościami niż kiedyś ). Lecz może nie którzy pomyślą troche i zrobią sorca/druta... Napewno będą bardzo poszukiwani na Deserta.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elvena
A zauważyliście, że na Tibia.com oprócz teasera, na górze strony pojawił się taki news? Jasno z niego wynika, że w środę na wszystkie serwery zostanie wysłana mapka oraz nowa wersja serwera zawierająca dodane potwory i NPCe. Tak więc update będzie w czwartek/piątek.
|
Co do tego, jak już ktoś wcześniej napisał, tu nic nie pisze o wprowadzeniu map na server, albo NPC'ów.. Tylko to ma być w pewnym sensie przygotowanie, odświeżenie, konserwacja server'ów.. Zmiany typu mapa, potwory, NPC, zostaną wprowadzone podczas aktualizacji. A co do tego, że będzie w czwartek/piątek to się zgadzam
@edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tensz-in
@up
Tiaa ? Szkoda ze gowno o mnie wiesz. Moj post moze i brzmi jako taki w ktorym tibia jest na pierwszym miejscu, ale tutaj nie o to chodzi..
W sumie ty tibia sie nie przejmujesz kozaczku, to po ch*j katujesz teraz to forum, idz bo czekaja na ciebie 3 dupy w pokoju i Metaxa z lodem. Sorry sprostowanie, herbata w butelce po metaxie, a dupy to matka i dwie siostry, alfonsie.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_
Poprawka , twój stary jest alfonsem a ty jego psem  , pomijając twoją matke która robi za szparke w zoo 
|
Przepraszam was bardzo, że się wtrącam, ale mam pytanie. Przez ile stron tego tematu będziecie teraz na siebie jechali?