Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 14:37   #161
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_ Pokaż post
Zobaczcie ile oni już na tym zarobili, grube miliony i jeszcze im mało, a to jak jadą po FACCu to normalnie żenada, niedługo żeby wbić lvl będzie odejmowany 1 dzień pacca buahahahahahahahaha a facce będą tylko runki za bp sd 2k robić.
Ludzie chcą promocje to płacą, a cipsoft na tym zarabia. Muszą utrzymać pracowników, grafików, reklamy, serwery, programistów. Grube miliony? Możliwe bo wielu ludzi w to gra. Ale odkąd pamiętam cipsoft nigdy nic nie odebrał faccom więc raczej granie na facc nie ulegnie zmianie...

Edit:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_ Pokaż post
i jeszcze im mało
To nie cipsoftowi jest mało bo oni nie zmuszają do kupowania promocji. To graczom jest mało dlatego cipsoft dodaje coraz więcej możliwości dla ludzi którzy im płacą... można by powiedzieć, że ilość "bonusów" które się kupuje jest coraz większa, dlatego to cipsoft coraz mniej zarabia dając coraz więcej - tak żeby było prościej: mimo że światy się powiększają i jest coraz więcej możliwości, przedmiotów, questów i mnie błędów cena pacc jest taka sama i na ten sam czas. To nie cipsoftowi jest mało lecz wymagającym graczom.

[youtube]Mój kanał yt:

Ostatnio edytowany przez Xerionis_Family - 23-06-2007 o 14:49.
Xerionis_Family jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.