Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 16:03   #80
The31st
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ased
Profesja: Rookstayer
Świat: Galana
Poziom: 11
Domyślny

No to teraz trochę offtopu.

Siódemka w przenośni oznacza nic innego jak boskość, doskonałość, kosmos. Nie jest to wcale wymysł Tibii, tylko świata starożytnego...

Cytuj:
Mam już zrobiony szablon do raportowania takich ludzi, poważnie mówię. Pisze również podanie do Tibia.pl aby w regulaminie zamieścili punkt, dzięki któremu będzie można karać ludzi za imbecylizm, debilizm i kretynizm.
Pomysł dobry ale co to da? Mało jest takich, którzy mieli już po 10 kont z powodu bana na poprzednim?

Cytuj:
# 2down

idz waśc, wstydu oszczędź.
Jeśli już chcesz cytować, rób to z należytym szacunkiem, zachowując zasady ortograficzne i interpunkcyjne. A tak w ogóle to cytat jest nie na miejscu.

Cytuj:
@up x2

Nie slayer tyko stayer...

Co do spika - mówią że każdy item w tibii da się zdobyć...
W Tibii tak, na rooku nie.

Cytuj:
@up
Slayer po angielsku to znaczy zabójca, czyli Rookslayer-rookowy zabójca.
Po raz kolejny:
Nie bierz się za coś o czym nie masz pojęcia.

Cytuj:
7 to magiczna liczba tibii. Na rooku wszedzie jest 7demek a namainie nie wiem dokładnie ale też. (7 demkowych lordów) tibijskie 7 to nasze 666?
A czymże jest nasze 666? Niczym! Ozdabiają się tymi liczbami tak zwani sataniści, którzy nie chcą zrozumieć, że wyznając szatana wierzą w tę samą wiarę co większość ludzi na świecie.

Cytuj:
widzałem te miejsce a czasem nad tym światełkiem jest studnia??
Jak znajdziesz na cmentarzu studnię to ci pogratuluję...

Cytuj:
za dużo tego filmika sie naoglondałeś to był ots!! nie ta prawdziwa tibia!!!!bo ja sam ak próbowałem i nic
Słownika za to nie widziałeś w życiu.
The31st jest offline   Odpowiedz z Cytatem