Temat: Polska...
Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 18:19   #27
OnlyShadow
Zbanowany

Data dołączenia: 17 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnElKa Pokaż post
Thero, shadow, rozśmieszacie mnie, ja wolę się wyzywać niż przeprowadzić dyskusję? Już dzisiaj rozmawiałem z Gangrelem na GG i powiedziałem mu, że wolę dyskutować z człowiekiem, który zna się na sprawie i umie swoje wypowiedzi poprzeć argumentami, niż użerać się z chołotą... slawek, jakimi slowami Cię wyzywalem? Po napisaniu przez Ciebie dla mnie notki odpisałem w Twojej notce "Ehh, głupie dziecko, wychowane na tym, że kaczki są 'bleee'"

Coś jeszcze?
Znowu chcesz się pobesztać?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyShadow Pokaż post
y zacząłeś mnie wyzywać, ja popełniłem błąd, że na to odpowiedziałem...
Drugi raz tego samego błędu nie popełnię.

@mundurki

Nie wyobrażam sobie, aby u nas w szkole jakiś mundurek przetrwał cały rok szkolny. Do tego mundurki powinny być w 100% refundowane, bo nie każdy może i nie każdy chce korzystać z takiego dofinansowania. Zresztą pieniądze, które rodzina dostanie na mundurek, niektórzy pewnie wydadzą na coś innego. A co do twierdzenie, że zmniejszy to ocenę bogactwa różnych osób, to jest to naprawdę głupie myślenie. Przecież i tak każdy zobaczy, jaką kto ma komórkę czy odtwarzacz MP4, itd, itd...

@up
No i po co to robisz? Wyciągasz sprawy sprzed paru miesięcy, aby od nowa zaczynać wyzwiska. W tym temacie to TY pierwszy o mnie wspomniałeś, wyśmiałeś, zaczynasz dawać notki, odgrzebywać stare wypowiedzi. Jeszcze tylko dodaj do tego wypowiedzi z tamtego tematu. I kto tu coś zaczyna?

Cytuj:
To nie jest temat do sprzeczek między nami.
Właśnie proboje ci to wbić do łba, ale tobie się chyba to podoba

Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 23-06-2007 o 18:24.
OnlyShadow jest offline   Odpowiedz z Cytatem