Mnie też hakneli straciłem jakieś 200k w itemach, ale na szczęście kupiłem sobie kilka pacców i wydałem całe 900k jakie miałem więc haker miał tylko itemki. I Tak już nie grałem tą postacią. Czekam na new serwy

A zhackowany zostałem właśnie przez swoją głupotę. Kolega testował sobie otsy a mnie prosił o to abym sprawdzał czy nie ma tam wirusów. Sprawdziłem kilka i jak się okazało były to keyloggery, więc zabroniłem mu je ściągać. Potem sprawdzałem kolejnego ots'a, wydawał się być w porządku, no ale okazało się, że jeden z "folder" nie był nim tak naprawdę, lecz był aplikacją. Ja tego nie zauważyłem i próbowałem otworzyć "folder" i wtedy do mojego komputera wkradł się intruz. Kolega powiedział, że temat był zakładany dawno, więc pewnie mnie nie haknie. Ja pomyślałem tak samo i olałem sprawę, nie przeskanowałem też kompa bo mi się już nie chciało, ponieważ robiłem t kilka chwil przed tym zdarzeniem. Np i po paru dniach hacked, ale myślę, że jak na byłego maniaka tibii przyjąłem to bardzo dobrze, gdyż w ogóle się tym nie przejąłem. I tak już, jak wspominałem wcześniej nie grałem już na tym serwie. Zastanawia mnie tylko jedno...dlaczego hacker nie aktywował pacców. No, ale to dobrze, bo tak bym już nie grał w tibię, co myślę, że dobrze by dla mnie wyszło.
A co do pomysłu to myślę, że dobry jest ten, który zaproponował pan w trzecim poście.
Uff...udało się. Pisałem na klawiaturze ekranowej, także za błędy przepraszam jeśli jakieś zrobiłem.
Pozdrawiam
Wesnoth