Zacznijmy od tego WOW!
Nie myslalem ze moj temat wzbodzi takie zamieszanie i nie przypuszczalem ze znajda sie chetni do gry ale widze ze Arqan podczas mojej nieobecnosci wyjasnil wiekszosc spraw(bo niebylo mnie jakis czas i nie moglem czytac i odpowiadac na posty zaco przepraszam), a teraz kilka slow z mojej strony:
1) mozemy grac w d&d3 lob 3,5 niema wiekszego problemu(tylko jest maly problem w stosunku domnie niemialem nigdy kopionej ksiazki wiec nieznam dobze zasad ale dam sobie rade z kolegami gralismy i bylo dobze)
2) no mozna zagrac na irc tylko mam pytanie czy ktos ma moze swoj kanal?? Zastanawialem sie rowniez nad SKYPE no ale niewiem jakby to wygladalo jakby kazdy naraz chcial cos powiedziec wiec chyba pozostaniemy pzry irc
3) nastepna sprawa co do postaci ja wole postacie normalnie wystepujace w gzre nie zadne wymyslone i tez takie beda niestety co do postaci gracze niemaja sie czym pochwalic wymyslajac nowa rase no ale trodno postacie EPP niestety nie

4) TERAZ WAZNE! najlepiej jakby teraz kazdy napisal kto gra moze byc rasa postaci dodana dobze by bylo podac nr kontaktowy gg bo ja jzu niewiem ile osob bedzie gralo a ile sie tylko pyta
5) a to moje GG 2698836 piszcie jak bedziecie chcieli sie zcegos dowiedziec albo jak bedziecie mieli juz swoje karty postaci
6) a co do kart i statystyk postaci to jeszce niewiem czy te 72 pkt czy co uzgodnie to z Arqanem
No to chyba all
teraz zcekam na konkretne odpowiedzi, a sesja odbedzie sie mam nadzieje niedlogo ale wszystko musi byc zorganizowane bo niemam amiaru nikogo rozzcarowac ani tez samemu sie rozczarowac

Narazie