Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca
(tez bym chcial miec potok w ogrodku  ) twarz, "jednorozec" i elf sa z neta, powycinales, posklejales i rzuciles na to jakis filtr i mydlisz ludzia oczy. Dla nich bedzie to ladne, ale dla mnie liczy sie samodzielnosc i pracowitosc, czego tu nei widze...
|
Uh... koles nie masz pojecia ile efektow obiektow filtrów w tej pracy wykorzystałem a ty mi marudzisz ze elf i jednorożec jest z neta dziwne... ?? xD
Hym tego akurat nie mam w ogródku fakt i nie bede sie kłocił ze korzystałem z pomocy jakie są dostępne w sieci ale na litośc boska to są 2 obiekty a co do potoku to wiesz co to jest... skalniak ?? xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Extermis
IMO jest fajne i wrzuc wiecej czegos jesli masz.
|
Dobrze wrzuce już niebawem narazie jestem w fazie projektów =) Noo chyba że mam też wrzucac takie zwykłe prace z photoshopa =)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matiiii
elfka w ogóle nie pasuje. Mgła też nie pasuje. Centralna część pracy prezentuje się najładniej, ale ten efekt rysunku tutaj nie pasuje.
|
Zgodze sie z Toba =) ze elfka nie pasuje ... ale po zapisaniu pracy kiedy sie jej już dobrze przyjrzałem to to stwierdziłem i nie chciało mi sie tego już zmieniac =) pozatym podobało sie mojej dziewczynie i nie kazala mi usuwac ^^
Z mgła też ma takie dziwne odchyły ^^ szczegołnie przy brzegu ^^