Chcialbym wyjawnic pewną kwestie :
Spojrzcie wszyscy na poprzedni temat Ormo vs Kupa i tam ani razu nie udzielil sie nikt z DPFT, chyba tylko Sua Mea. A juz w temacie Zomo vs Ormo & Kupa nagle zaczął sie wypowiadac jeden z członków DPFT niejaki Medivh Shady.Co to oznacza? juz wam wyjasniam: MEDIVH SHADY jest czlonkiem tej gildi to jasne jak słonce Panie Shady

. A jeszcze jeden dowód który swiadczy o jego obecnosci w tej gildi jest to ze wie jakie gildia ma cele ( 50 lvl +), to na ten temat wszystko, lecz mam jeszcze cos do powowiedzenia.
Wczoraj czyli - Piątek 22 czerwiec 2007 roku ( zakonczenie roku szkolnego) w godzinach wieczorncyh gildia ZOMO zaatakowala niejakiego Raya~ dalej niku niestety nie znam. I co tam sie działo? z poczatku go bili.. a potem gdy zaczelem przestawiac ludzmi nie umieli go trapnac.. stawiali poison bomby na niego zamiast za siebie zeby odepchnac,, potem niejaki "Pall goronca woda" zaczął im mowic - "walcie fire bombe za mnie " to oni zaczeli walic ff'y w niego.. i we mnie

widac jakie ta gildia ma umiejetnosci

jesli to jest gildia noob charów DPFT to powiem tak POŻAL SIE BOŻE z waszym trapowaniem

. Jesli chcecie to ORMO moze wam dac kilka lekcji o nazwie " Jak trapnąc czlowieka powyzej 40 lvla+ "
Pozdrawiam i przepraszam z góry jesli wystepują w moim poscie jakies błedy ortograficzne itp.