Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 22:30   #455
vuxes
Użytkownik Forum

vuxes's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Homerun
Świat: Selena
Poziom: 130
Skille: 95/68
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xyriela Pokaż post
@Vuxes
Ja tylko chce, zebys sie odczepil ode mnie, nie chodzi o Twoj lvl, po prostu nie chce byc Twoja kolezanka i tyle.
Hmm... Odczepić się, mówisz? Nie widziałbym w tym niczego trudnego, tylko tak się składa, że nie jestem typem człowieka, który potrafi przemilczeć chamstwo w stosunku do siebie i innych.

Dla mnie ta cała sytuacja wygląda mniej więcej tak: przychodzisz, grozisz mi, ale to nie pomaga, więc nie pozwalasz mi expić (już o tym pisałem). Oczywiście pomijając te wszystkie wyzwiska, które usłyszałem... Po pewnym czasie piszesz, żebym się odczepił... Pozwól, że zadam Ci pytanie: czy to ja jestem tym, który się przyczepił? Jaką mam gwarancję, że po tym jak się "odczepię", nie będzie powtórki z rozrywki? Trzeba być konsekwentnym, czyż nie?

Następna sprawa: co do lefelu:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vuxes
Jestem tego najlepszym przykładem.
Napisałem tak, bo odkąd tak na dobrą sprawę Cię pamiętam (35 lvl~), nigdy nie pomyślałbym, że potrafiłabyś zrobić coś takiego. I nigdy Cię takiej nie spotkałem. Nie byliśmy nawet przypadkiem w tej samej gildii (Avaline Returns)?

Potrafię zrozumieć, że ktoś ma zły dzień lub coś w tym stylu, ale tamto zajście wyglądało, jakby to było Twoje typowe zachowanie w stosunku do tych, którzy Ci "nie pasują" i to mnie negatywnie zaskoczyło. I szczerze mówiąc, nie zależy mi, żebyś była moją koleżanką, po prostu zależy mi na wyjaśnieniu tego incydentu.

Cruoris the Movie

Ostatnio edytowany przez vuxes - 23-06-2007 o 22:31.
vuxes jest offline