Temat: Polska...
Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 22:59   #43
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana Pokaż post
Nie chciało mi się wszystkiego czytać, doszedłem za to do czegoś w*****ającego.

Może autorowi to obojętne, ale ja chce wiedzieć kto był komunistą, bo ich nienawidzę i nie chcę by rządzili Polską. Inna sprawa że ogromna banda debili w tym kraju ma gdzieś kto był sprzedawczykiem i dwie kadencję kwaśniewski z pzpr był prezydentem...

@up
A Jaruzelskiego powinni powiesić razem z całą tą sowiecką zgrają. I ciebie też za to że ich bronisz.
No Misiaczku. To przyjeżdżaj i bij mnie w pupkę bo jestem starym komuchem. : ] Powiedz, jakie normalne państwo ujawnia swoich TAJNYCH agentów? Każdy kraj je ma i jego obowiązkiem jest ich kryć, a nie sprzedawać. A Jaruzelskiemu powinni PRZYNAJMNIEJ na starość dać święty spokój. Wprowadził stan wojenny by nie doszło do rusyfikacji. W Polsce komunizmu jako takiego nigdy nie było, gdyby dał wkroczyć Rosjanom do Polski wtedy teraz rozmawiałbyś pa Ruski i dopiero miał prawdziwy komunizm. Raz, że uratował przed jego wpływami na zachód, a dwa uratował przed prawdziwym komunizmem samą Polskę. Widzę, że struktura działania państwa i strategia zimnych, politycznych posunięć jest Ci zupełnie obca.

Ostatnio edytowany przez Glamri - 23-06-2007 o 23:00.
Glamri jest offline   Odpowiedz z Cytatem