Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2007, 10:59   #111
Artas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podroznik Pokaż post
1 Troche inteligencji i bys wiedzial ze chodzilo mi o masakrowca-zwykle przejezyczenie
2 mniej niz idioci majacy po 30 lat i grajacy w to bez rodziny i planow itd- widzisz nieczeba miec 28-30 lat zeby myslec o przyszlsoci i zyciu niewirtualnym- dla takich to sie liczy co im zloci mobek albo jak wojne wygrac- a ja na to sram hehehe (najlepsze jest jak sowi wylicza mpa ktore finix mogl zlocic na demsach i ile on zlocil i bloknol- zenada- az strach sie bac)
i mowi to facet 28 lat a dyskutuje z ludzmi o pokolenie mlodszymi i kloci sie o zeczy ktory by normalny czlowiek wysmial i uznal go za nienormalengo oczym on mowi- think somtimes
3 kiedys kolega- kiedys to i ja go chronilem- kiedys to i ja walczylem za jego dupe- kiedys to ja ratowalem ziomkow z sw- bo gdy ludzie mieli trapa to krtoka pilka poco "tam szles?" kolega z trapu" bo mi bili kolege" sowa "to sobie
radz" a moze to juroqu byl- tak czy siak obaj mieli takie nastawienie- niepoczebowalem protecta nigdy go niemialem u nikogo- jakos niemialem zaduzo problemow i umialem sobie z nimi radzic
4 hmmm noto mozliwe ze sie spozniles- niegram w to od 2007 roku kompletnie i niemam zamairu chyba w nic grac nigdy - chcesz popytac o moje pvp i dawne czasy- to idz na aldore i zapytaj Ernestosa- albo ludzi z furory jak Kerston- moze z nebuli pare osob ci powie jak to bylo- zreszta- poco ja ci mam cokolwiek udowadniac- swoje wygralem i pokazalem i niemusze nic nowym udowadniac
Niedziwie ci sie niejeden by chcial mnie i moje pvp jeszcze zobaczyc w akcji...
1.No tak nawet najlepszym się zdarza. Jo?
2.Nie mam pomysłu na skomentowanie.
3.Na ten punkt też nie mam pomysłu na skomentowanie
4.Taa spoko, wiesz kto to Wizav? To ja ale nikomu nie mów. -.-
Yeah i really wanna see your pvp.Do u do it for me?JUST DO IT MAN! FOR ME

Btw.Co do inteligencji
To ty się o niej nie wypowiadaj.
Jo?
JO MEN!
Artas jest offline